Férfi kézi: „A Löwen ellen mélypontra kerültünk” – Balogh Zs.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.07. 12:24
null
Baloghnak (19) sem ment a Löwen ellen (Fotó: Dömötör Csaba)
Szombaton 34–31-es vereséget szenvedett a Mol-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Rhein-Neckar Löwentől hazai pályán, ráadásul úgy, hogy végig a németek vezettek és a magyar csapatnak egy pillanatig sem volt esélye a pontszerzésre. A találkozót követően Balogh Zsolt, a szegediek válogatott átlövője elismerte: a Veszprém elleni vereséggel együtt immár gödörbe került a csapat.

„A Veszprém-meccs előtti időszakban jól és eredményesen játszottunk, tehát egy mérkőzés, egy vereség nem a gödör alját jelenti. Most viszont változott a helyzet. A Löwen elleni kudarc után tényleg mélypontra kerültünk, nem tudtuk túltenni magunkat a Veszprémtől elszenvedett vereségen, nagyon rosszul kézilabdáztunk a német bajnok ellen is” – mondta a Délmagyarnak a Löwennek három gólt dobó Balogh, aki elismerte, önbizalom nélkül játszott a németek ellen.

„Nincs önbizalmam, most azon dolgozom, hogy megtaláljam a jó formám. Mindig előre tekintek, szerencsére jönnek az újabb meccsek, amelyeken javíthatunk. Amióta Szegeden vagyok, nem is emlékszem arra, hogy kétszer egymás után ilyen rosszul játszottunk” – jelentette ki Balogh.

Kedd este 18.00 órától Komlón bajnoki mérkőzésen kezdheti meg a javítást a Szeged, amely az NB I-es tabella 3. helyéről várja a 6. pozícióban álló komlóiak elleni összecsapást.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik