Férfi kézi: a Fraditól és Egerből is jönnek játékosok Komlóra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 18:06
Az utóbbi években megszokotthoz képest ezúttal több változás lesz a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapatának játékoskeretében. Mostanra eldőlt, hogy kik azok az új játékosok, akik a következő szezontól a kék-fehéreket erősítik.

„Egy kivétellel kialakult a csapat kerete a következő szezonra – mondta Szigeti Szabolcs, a komlóiak ügyvezető igazgatója a bama.hu-nak. – Ahogy azt korábban jeleztük, most nagyobb frissítés lesz: érkezik Oláh Tamás jobbátlövő a Fraditól, a szintén jobbátlövő Bruno-Vili Zobec Ceglédről, a jobbszélső Vaskó Péter Egerből, valamint balátlövő és irányító posztra Takács Bence ugyancsak Egerből. Beálló poszton is lesz változás, ám itt még nem zárultak le a tárgyalások. Az ifiből öten kerülnek fel a felnőttekhez.”„Egy kivétellel kialakult a csapat kerete a következő szezonra – mondta Szigeti Szabolcs, a komlóiak ügyvezető igazgatója a bama.hu-nak. – Ahogy azt korábban jeleztük, most nagyobb frissítés lesz: érkezik Oláh Tamás jobbátlövő a Fraditól, a szintén jobbátlövő Bruno-Vili Zobec Ceglédről, a jobbszélső Vaskó Péter Egerből, valamint balátlövő és irányító posztra Takács Bence ugyancsak Egerből. Beálló poszton is lesz változás, ám itt még nem zárultak le a tárgyalások. Az ifiből öten kerülnek fel a felnőttekhez.”

A következő szezon kerete tehát majdnem teljesen kész van, a most zajló idény azonban még nem zárult le, s egyelőre erre kell koncentrálnia a csapatnak. A Komló jelenleg a 8. helyen áll a 14 csapatos NB I-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik