Férfi kézi: a fehérorosz irányító kikerült a csurgói keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.21. 10:59
A Csurgó NB I-es férfi kézilabdacsapata kitette a keretéből fehérorosz irányítóját, Barisz Puhovszkijt – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

„A szabályok sorozatos megszegése miatt Barisz Puhovszkij határozatlan időre kikerült csapatunk keretéből” – fogalmaz a Csurgó KK hivatalos honlapján, a cskk.hu-n megjelent hivatalos közlemény.

„A fehérorosz játékos az elmúlt nyáron jelezte, hogy a még egy évig érvényes szerződését további egy évvel meghosszabbítaná. Erről a két fél májusban írásban meg is állapodott, ám miután a játékos és felesége ismét babát vár, így kérték, hogy a válogatott irányító a nyáron mégis távozhasson a korábbi hosszabbítás ellenére. Ezt a kérést és a hozzá tartozó indokot a vezetőség elfogadta, ám a játékos később jelezte, hogy már most télen el szeretne igazolni, ami a klub részéről viszont elfogadhatatlan. A játékos hozzáállása ezt követően gyökeresen megváltozott, és a szabályok sorozatos megszegése, valamint az edzői utasítások be nem tartása miatt kikerült első csapatunk keretéből” – folyatódik a közlemény.

„A kialakult helyzet miatt Vadkerti Gábrielt csütörtökön azonnali hatállyal visszarendeltük budapesti kölcsönszerepléséből, ő a Tatabánya ellen már be is mutatkozott régi-új csapatában.

A PLER-Budapest együttesének ezúton is kifejezzük köszönetünket a korrekt hozzáállásért” – tette hozzá a csurgói klub.

Sótonyi László edző csapata szombaton 24–23-ra győzött Tatabányán.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik