Férfi kézi: A csapat játsszon, a szurkoló szurkoljon! – Nagy László

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.26. 12:38
Nagy László, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapitánya a lengyel Wisla Plock ellen megnyert Bajnokok Ligája-csoportmeccset (31–25) követően nem ment el szó nélkül a szurkolók viselkedése mellett.

„A csapat játsszon, a szurkoló szurkoljon! Tisztelet a sok-sok kivételnek. Mellesleg nyertünk" – írta Nagy László hivatalos Instagram-oldalán. „A csapat játsszon, a szurkoló szurkoljon! Tisztelet a sok-sok kivételnek. Mellesleg nyertünk" – írta Nagy László hivatalos Instagram-oldalán.

A jobbátlövő feltehetően arra reagált, hogy miután az idény végén távozó Chema Rodríguez többször is hibázott támadásban, a veszprémi szurkolók egy része Lékai Máté nevét kezdte el skandálni.

Az egyik szurkoló hozzátette, mindez nem Chema ellen szólt, hanem Lékai és a csapat mellett – Nagy erre úgy reagált, hogy ezzel nem ért egyet.

Egy másik reakció szerint Nagynak kapitányként nem a szurkolókkal kellene törődnie, hanem a csapatot húznia magával. „Akkor valóban ne szurkoljatok, hanem cseréljétek le/be a játékosokat. Úgy is értetek hozzá, úgy tűnik" – jött a válasz Nagytól.

A csapat játszon,a szurkoló szurkoljon! Tisztelet a SOK SOK kivételnek! Mellesleg nyertünk... El equipo está para jugar y el público DEBERÍA estar animando el EQUIPO! Gracias a los k apoyaban el equipo! X otro lado, hemos ganado... The team just should to play and the fans are for supporting the team! Thanks, who was supporting all the match!. Buy the other way, we won... #kézilabda #balonmano #handball #sport #veszprém #magyarország #hungría #hungary #telekomveszprém #mizunohandball #mizuno #bajnoki #seha #ehfcl #plock

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik