DVSC: Bognár megy, Bogdanovics maradna, Szűcs jöhet, Bradeanu sokat kért

Vágólapra másolva!
2011.04.20. 11:31
null
Bognár Barbara (20) a jelek szerint nem marad a DVSC játékosa (Fotó: Korponai Tamás)
Tovább körvonalazódik a DVSC-Korvex női kézilabdacsapatának kerete a 2011–2012-es szezonra. Az már korábban köztudott volt, hogy Bulath Anita és Mörtel Renáta távozik, ugyanakkor sajtóhírek szerint Bognár Barbara sem marad Debrecenben, ugyanakkor a korábban szintén a távozás gondolatával foglalkozó Bogdanovics Annamária maradni szeretne, és információink szerint Juhász Gabriella sem.  Közben javában zajlanak tárgyalások a lehetséges érkezőkkel kapcsolatban.


Miközben a DVSC-Korvex a Ferencváros elleni, bajnoki elődöntő harmadik, idegenbeli meccsére készül, a háttérben javában zajlanak a tárgyalások a következő szezon csapatának kialakításáról.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Bulath Anita és Mörtel Renáta távozik a csapattól (előbbi Veszprémbe, utóbbi Siófokra igazol) és a civishir.hu információi szerint Bognár Barbara is elhagyja Debrecent. Az irányítónak állítólag Köstner Vilmos mesterrel támadt nézeteltérése és távozásában az is szerepet játszik, hogy szeretne közelebb lenni párjához, a jelenleg a PLER-ben játszó Pálos Gáborhoz.

A debreceni honlap arról is beszámolt, hogy Bogdanovics Annamária korábban komolyan fontolóra vette, hogy elfogadja az Érd ajánlatát, de azóta szóban megegyezett a debreceni vezetőkkel, hogy mégis marad a hajdúsági városban. Vele kapcsolatban Köstner Vilmos vezetőedző a következőt mondta el a Nemzeti Sport érdeklődésére: „Bogdanovics Annamária a hírekkel ellentétben még nem állapodott meg sem velünk, sem mással, de beszélgetéseink alapján azt mondhatom, szeretne maradni – hivatalos megegyezés viszont még nincs.”

A hírek szerint Hornyák Dóra, Kazai Anita, Dakos Noémi, Triffa Ágnes és Kiss Éva is tagja lesz a DVSC keretének a következő szezonban, és a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy Juhász Gabriellával a jövő héten fejezik be a tárgyalásokat a hajdúsági klub vezetői.

A lehetséges érkezőkkel kapcsolatban még folynak egyeztetések. A vezetők szeretnék hazahozni a román Valceától a csapat korábbi átlövőjét, Szűcs Gabriellát, és tárgyaltak a Győri Audi ETO légiósával, Aurelia Bradeanuval is, ám a román átlövő a Cívishír szerint túl sokat kért, így helyette egy – meg nem nevezett – szerb játékos szerződtetése került szóba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik