Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.07.30 20:59 Frissítve: 2011.12.22 02:42

Nagy László három aranyérmet szeretne nyerni a katalánokkal

Nagy Lászlónak letelt a szabadsága és a napokban összecsomagolt Szegeden, hogy a pihenő után visszatérjen Barcelonába. Az alaposan átalakuló, BL-induló katalán gárda szerdán új edző, a Leónból érkező Manolo Cadenas vezetésével kezdi meg az alapozást.

Nagy László visszatért Barcelonába
NS-archív
Nagy László visszatért Barcelonába
Másfél hónapot töltött pihenéssel a világ egyik legpatinásabb klubjának, a katalán Barcelonának a jobbátlövője, Nagy László. A 209 centi magas játékos alaposan kipihente magát, amire szüksége is volt, hiszen igen megerőltető szezon vár rá – amely augusztus elején Andorrában magaslati edzőtáborral kezdődik –, az elvárás pedig nem kicsi: győzelem a bajnokságban, a Király Kupában és a Bajnokok Ligájában is.

Ehhez új edzővel (Xesco Espart Manolo Cadenas váltja) és megerősített kerettel vág neki az előző szezonban negyedik helyen végző együttes.

Pamplonától Kasper Hvidtet, Demetrio Lozanót és Albert Rocast, a Valladolidból Rubén Garabayát és Eric Gullt, a dán Koldingból pedig Jesper Nöddesbót szerezte meg a Barca, utóbbi épp Nagy posztjára érkezett. „Nem lesz gond közöttünk, nem vetélytársak, hanem csapattársak leszünk” – árulta el Nagy, aki októbertől áll majd Skalicki László rendelkezésére a férfiválogatottnál.

A legnagyobb örömöt azonban jelenleg nem a nagy ívű tervek jelentik Nagy László számára, hanem Debora, aki másfél hónapja érkezett a Nagy-családba.

A NAGY LÁSZLÓVAL KÉSZÜLT INTERJÚT KERESSE A KEDDI NEMZETI SPORTBAN
2019.05.25 23:45:30

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A magyar kézilabda egyre új családtagokkal bővül, akik színt, frissességet, lendületet hoznaka régi falak közé. Napról napra rádöbbentve minket arra is, mekkora érték, ami nekünk természetes: hogy összetartozunk.

2019.05.23 17:19:03

Kézilabda nemzetisport.hu

A szünetben még vezetett a címvédő, ám a fordulás után nem kegyelmezett David Davis csapata.

2019.05.16 09:25:48

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az ETO dán légiósának nem csökken a motivációja, és tudja, hogy majd megint meg kell nyerniük mindent.

2019.05.14 21:35:40

Kézilabda BÁLINT MÁTYÁS

ALAPVONAL. Danyi Gábor úgy lett BL-győztes kézilabdaedző, hogy ő nem Danyi Gábor BL-győztes kézilabdaedző: ő egy telepi vagány, határozott világképpel, szilárd értékrenddel, rengeteg, az életét színező ecsetvonással.

2019.05.14 00:12:31

Kézilabda MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Ha egy sportklub, illetve az azt működtető gazdasági társaság célja az országhatárokon átívelő diadal, akkor muszáj annak a kávéháznak a szabályai szerint játszania. Ha úgy jobban tetszik, a mi autónkkal nem nyer senki Formula–1-es futamot a Mercedesekkel és Ferrarikkal érkezőkkel szemben.