HIRDETÉS
HIRDETÉS
H. L., S. J.online 2003.11.20 21:57 Frissítve: 2011.05.07 00:03

Bozidar Jovic Zágrábban készül

HIRDETÉS
A Fotex KCV-ből a nyáron Fiumébe, a horvát kikötővárosba igazoló Bozidar Jovic, a világbajnok válogatott beállósa a minap bírálta klubcsapata, az RK Zamet Rijeka vezetőségét, és noha úgy tűnt, a helyzet rendeződik, az egyesület vezérkara szerződést bontott a játékossal. Jovic legfőbb bűne az volt, hogy kijelentette, a csapat nagyon jól játszik ahhoz képest, hogy a vezetőség milyen keveset törődik vele (ezzel az elmaradt fizetésekre utalt). Ezután a klub igazgatója, Damir Bogdanovic levélben közölte a játékossal, hogy szerződést bontanak vele, s a közös megegyezés után Jovic elköszönt Fiumétől. Pero Bracanovic klubelnök elmondta, békésen váltak el, és Jovic előtt még jelentős pályafutás áll, valamint a Zametnak is fontos céljai vannak.Bozidar Jovic a Nemzeti Sportnak a múltról és a terveiről is beszélt.
"A legsúlyosabb probléma a klub pénzhiánya, illetve a felhalmozódott adóssága volt – mondta a világklasszis, aki idegenforgalmi vállalkozóként is megállja a helyét, s Pag városában sportcsarnokot és teniszpályákat épít. – Ugyanakkor a Zamet vezetői tisztességesek voltak velem, holott én nem értettem egyet azzal sem, hogy ők megelégednek a bajnokságban második hellyel. Jelenleg Zábrábban edzek, de szerződést még nem írtam alá. Lino Cervar mesterrel, aki a válogatottban is az edzőm, remekül megértem magam. A Bajnokok Ligájában akkor szerepelhetek, ha sikerül a szerződésemről megállapodnom a vezetőkkel. Erre talán már nem kell sokat várni. Azt hiszem, a BL-nyolcaddöntőben már pályára lépek.”
A Zamet edzője, Zlatko Saracevic, akivel Jovic többek között Veszprémben is együtt kézilabdázott, diplomatikus véleményt mondott.
"Ez az ügy már nem az én hatáskörömbe tartozik – állította –, de sajnálom, hogy ezúttal ilyen körülmények között kellett megválnunk egymástól. Kisebb válság után ismét talpra állt a csapatunk, és nem tudom, hogyan hat rá Jovic kiválása.”
A Zamet csapatkapitánya, Milan Uzelac hozzátette: "Nagyon sajnálom Jovic távozását, hiszen kiváló játékos és nagyon jó ember. Nem akarok belebocsátkozni abba, hogy a válás valódi okait mondták-e el a médiában, hiszen ez az ő ügyük.”
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.12 16:58:33

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Nancy), HATÁR DÁVID (közvetítés)

A mieink összesítésben a 7. helyen zárták az Eb-t • Neagu súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

2018.12.11 10:56:08

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Nancy)

A román kapitányként is dolgozó szakember az elmúlt fél évéről, a Győr új stílusáról és a magyar válogatottról is beszélt.

2018.12.10 11:09:52

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Nancy)

„A kézilabdában még mindig játékosnak lenni a legjobb” – vallja a már ellenőrként dolgozó korábbi világklasszis, Ljudmila Bodnyijeva.

2018.12.10 19:05:56

Kézilabda nemzetisport.hu

Bardóczy Gábor kormánybiztos a 2022-es kézilabda Európa-bajnoksághoz kötődő fejlesztésekről beszélt.

2018.12.09 22:56:41

Kézilabda nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS