HIRDETÉS
HIRDETÉS
H. L., S. J.online 2003.11.20 21:57 Frissítve: 2011.05.07 00:03

Bozidar Jovic Zágrábban készül

HIRDETÉS
A Fotex KCV-ből a nyáron Fiumébe, a horvát kikötővárosba igazoló Bozidar Jovic, a világbajnok válogatott beállósa a minap bírálta klubcsapata, az RK Zamet Rijeka vezetőségét, és noha úgy tűnt, a helyzet rendeződik, az egyesület vezérkara szerződést bontott a játékossal. Jovic legfőbb bűne az volt, hogy kijelentette, a csapat nagyon jól játszik ahhoz képest, hogy a vezetőség milyen keveset törődik vele (ezzel az elmaradt fizetésekre utalt). Ezután a klub igazgatója, Damir Bogdanovic levélben közölte a játékossal, hogy szerződést bontanak vele, s a közös megegyezés után Jovic elköszönt Fiumétől. Pero Bracanovic klubelnök elmondta, békésen váltak el, és Jovic előtt még jelentős pályafutás áll, valamint a Zametnak is fontos céljai vannak.Bozidar Jovic a Nemzeti Sportnak a múltról és a terveiről is beszélt.
"A legsúlyosabb probléma a klub pénzhiánya, illetve a felhalmozódott adóssága volt – mondta a világklasszis, aki idegenforgalmi vállalkozóként is megállja a helyét, s Pag városában sportcsarnokot és teniszpályákat épít. – Ugyanakkor a Zamet vezetői tisztességesek voltak velem, holott én nem értettem egyet azzal sem, hogy ők megelégednek a bajnokságban második hellyel. Jelenleg Zábrábban edzek, de szerződést még nem írtam alá. Lino Cervar mesterrel, aki a válogatottban is az edzőm, remekül megértem magam. A Bajnokok Ligájában akkor szerepelhetek, ha sikerül a szerződésemről megállapodnom a vezetőkkel. Erre talán már nem kell sokat várni. Azt hiszem, a BL-nyolcaddöntőben már pályára lépek.”
A Zamet edzője, Zlatko Saracevic, akivel Jovic többek között Veszprémben is együtt kézilabdázott, diplomatikus véleményt mondott.
"Ez az ügy már nem az én hatáskörömbe tartozik – állította –, de sajnálom, hogy ezúttal ilyen körülmények között kellett megválnunk egymástól. Kisebb válság után ismét talpra állt a csapatunk, és nem tudom, hogyan hat rá Jovic kiválása.”
A Zamet csapatkapitánya, Milan Uzelac hozzátette: "Nagyon sajnálom Jovic távozását, hiszen kiváló játékos és nagyon jó ember. Nem akarok belebocsátkozni abba, hogy a válás valódi okait mondták-e el a médiában, hiszen ez az ő ügyük.”
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.14 08:41:10

Kézilabda nemzetisport.hu

A címvédőnek jó és rossz periódusai is voltak a meccsen, de az utolsó negyedóra egyértelmű volt.

2018.10.14 16:12:23

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar bajnok hat góllal is vezetett, végül kettővel győzött a német sztárcsapat ellen.

2018.10.14 14:11:04

Kézilabda nemzetisport.hu

Másodpercekkel a vége előtt a győzelemért támadott a Kristiansand, de Kovacsics labdát lopott...

2018.10.13 16:29:28

Kézilabda nemzetisport.hu

Óriásit küzdött a BL-címvédő ellen Montpellier-ben a Veszprém, és egy góllal győzött.

HIRDETÉS
HIRDETÉS