Téged is várunk a Hazai Vizeken!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.06.08. 13:30
null
(Fotó: kajakkenusport.hu)
Címkék
Szeretsz kajakozni vagy kenuzni? Netán a SUP vagy a sárkányhajó áll hozzád közelebb? Szereted a vízitúrákat? Kipróbálnád magad az ország legkülönfélébb és legszebb vízitúra útvonalain? Részt vennél családoddal egy egész napos vízi élményben? Ha igen, akkor bátran állíthatjuk, hogy ezt az oldalt és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) által elindított Hazai Vizeken programsorozatot Neked találták ki! (x)

 

zitúrázni jó!

A szabadidős vízisport népszerűsége az elmúlt években folyamatosan nő. Mi azt látjuk, hogy egyre többen fedezik fel szívesen a hazai tájakat, divat lett itthon nyaralni, és egyre komolyabb az igény az aktív szabadidős programokra. A MKKSZ éppen ezért hozta létre az evezzitthon.hu weboldalát és indítja el a Hazai Vizeken eseménysorozatot. Célunk, hogy tájékoztassuk, megszerettessük és egy kis egészséges versengésre invitáljuk a hobbilapátolókat is Magyarország gyönyörű vízi felületein.

Evezzitthon.hu – A vízitúrázók kisokosa

Az oldal célja, ahogy a főoldalon is olvasható: „Fedezd fel Magyarország vizeit!”. Ahhoz azonban, hogy el tudj indulni, fontos tudnod, hogy melyik folyón vagy tavon, milyen lehetőségek várnak.

16 régió közel 100 kajak-kenu pontját találod meg nálunk, ezeken a helyeken felszerelést bérelhetsz, megpihenhetsz, vagy különböző szolgáltatásokat vehetsz igénybe. Ha esetleg nem tudod, merre indulnál el, akkor sincsen semmi gond, mi segítünk!

Az oldalon 17 vízitúra útvonal leírását találod meg, mint például; hogyan juthatsz el egy SUP-al Tihanyból Sajkodra, vagy, hogy mire kell figyelned, ha az Országház előtt és a Lánchíd alatt akarsz kajakozni. Emellett beszámolunk majd a Hazai Vizeken sorozat eseményről, valamint a túraútvonalakkal legfrissebb információkról is. Ha ezek mind megvannak, neked már nem marad más dolgod, csak evezz itthon, méghozzá Hazai Vizeken!

 

Versenyezz és szórakozz Hazai Vizeken!

A Hazai Vizeken az MKKSZ idén elindított, 12 állomásos eseménysorozata, amelynek célja, lehetőséget adni több száz szabadidő sportolónak, hogy megméressék magukat, és hogy egy egész napos vízparti családi időtöltést kínáljon a résztvevők számára. A sorozat nyolc állomásból áll, melyeket az adott vizek beevezésének neveztünk el, a következő Beevezést június 12-én tartjuk, a Bodrogzugban. Ehhez csatlakozik négy alapvetően különálló, de a sorozatba beleszámító esemény, a Balaton-Átevezés, a Lupa SUP, a Tisza-tó átevezés és a Fonyódi Meet&SUP. Pontos időpontokat, helyszíneket és további információkat szintén az evezzitthon.hu oldalon találsz . Az eseményekre, kajakkal, kenuval, SUP-al és sárkányhajóval is lehet jelentkezni, a legjobbakat helyszínenként és összesítésben is díjazzuk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a programjainkkal, a túrákkal, az útvonalakkal vagy akár az oldal tartalmával kapcsolatban, ne habozz, írj nekünk az info@mkksz.hue-mail címre. Találkozunk a Hazai Vizeken!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik