Kajak-kenu: Vajda Attila egyelőre az egészségével küzd

Vágólapra másolva!
2010.05.27. 19:57
Szegeden kajak-kenu világkupát rendeznek a hét végén. A Tisza-partiak duplán hazai pályán versenyző olimpiai bajnok kiválósága, Vajda Attila a kajak.hu internetes oldalon vezetett blogjában elárulta: egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy a legjobb formáját nyújtsa majd a vk-n.

„A helyzet tehát változatlan: a hátam még mindig fáj és ez az állapot valamiért nagyon nehezen akar helyrerázódni.... Nagyon sajnálom, hogy nem érzem magam jó formában. Ami viszont vigasztal, hogy a legfontosabb az, hogy majd a világbajnokságra legyek rendbe, ott hozzam a legjobb formámat, és ott tudjam megmutatni, mire vagyok képes!!!"

„Természetesen most itt is azon leszek, hogy a lehetőségekhez képest a legjobbamat nyújtsam majd a szegedi vk-n. „Szállítsam" azokat az eredményeket, amiket tőlem elvárnak a szakvezetők, az edzőm, a társaim, a közvélemény és persze saját magam is. De most esetemben nem szabad nagy eredményekre gondolni. Fő az egészség, de még inkább az, hogy ezt minél rövidebb idő alatt szerezzem vissza."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik