Kajak-kenu: már lehet jegyet venni a győri maratoni vb-re

Vágólapra másolva!
2015.07.28. 16:20
Megkezdődött a jegyértékesítés a szeptember 11. és 13. között Győrben sorra kerülő maratoni kajak-kenu világbajnokságra.

Kadler Gusztáv, a szervezőbizottság vezetője azt mondta, minden a tervek szerint halad az előkészületek során.Kadler Gusztáv, a szervezőbizottság vezetője azt mondta, minden a tervek szerint halad az előkészületek során.

„Éppen a tereprendezés zajlik, készülnek a vízre szálló helyek, megújul a csónakház, a céltorony, jönnek a kamionok, dolgoznak a markolók, első látszatra elég kaotikusnak tűnik a kép. De ennek így is kell lennie. Időben vagyunk. Mire érkeznek a csapatok, minden a helyére kerül” – idézte a sportvezetőt a magyar szövetség keddi hírlevele.

A szervezőbizottság vezetője hozzátette: nagyszabású, látványos, modern megnyitót terveznek, amelyet Kiss János, a Győri Balett igazgatója rendez.

Kadler Gusztáv arról is beszélt, hogy a vb arca, a kajakos Csay Renáta népes szurkolótáborral rendelkezik Győrben, a város díszpolgáraként sokan ismerik őt, és mivel a kajak-kenu nagyon beágyazott, szeretett sportág a városban, így biztos benne, hogy rengeteg szurkoló lesz a világbajnokságon.

Weisz Róbert szakágvezető az augusztus 14-i második válogató után jelöli ki a magyar csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik