Kajak-kenu: Janics Natasa házassága válságba került, válni készül

Vágólapra másolva!
2010.05.10. 10:41
Válni készül Janics Natasa. Háromszoros olimpiai bajnokunk 2009 őszén házasodott össze Csányi Szilárddal, de az év eleji bulgáriai edzőtáborból már úgy jött haza, hogy a 39 éves, bolgár olimpiai bronzérmes Andrian Dusev személyében új társra lelt. Erről Janics egy közeli ismerőse számolt be a Blikknek.

„Bulgáriából már úgy jött haza, hogy közölte Szilárddal: valaki másba szerelmes. Aztán Natasa kedvéért Dusev is Szegedre költözött, néhány hete együtt is laknak a Maty-éri pálya mellett. Janics válni akar, kérdés, mit szól mindehhez a férje, Szilárd. Dusev kajakozóként 1996-ban bronzérmet szerzett az atlantai olimpián párosban. Akkor Kovács László (63) volt a bolgárok trénere, aki most Janics edzéseit irányítja. Kovács mellett egyébként Dusev is ellátja tanácsaival Janicsot Szegeden."

Janics közleményben jelentette be, hogy válni készül.

„A közelmúltban férjemmel közösen úgy döntöttünk, hogy házasságunkat  felbontjuk – áll Janics közleményében. –  Ahogy annak idején a házasságkötésünket örömmel kürtöltük világgá a sajtó segítségével, most is vállalnom kell a nyilvánosságot. A döntés okairól, körülményeiről sem most, sem később nem kívánok nyilatkozni. Kérem a sportszerető közvélemény megértését abban, hogy a magánéletemet kizárólag magaménak vallom, annak nehézségeit nem tárom a nyilvánosság elé. Kezdődik az idény, és ismételten teljes erővel a versenyekre kell figyelnem, hogy újabb sikereket érhessek el Magyarországnak.″

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik