Torna: „Hatalmas siker, hogy Magyarország ad otthont a vb-nek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 16:05
Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Tornaszövetség elnöke a vb sajtócsapatának beszélt arról, mit is jelent az, hogy Győrben rendezik meg a sportág történetében először ennek a korosztálynak a világbajnokságát.

Dr. Magyar Zoltán szerint óriási sikernek számít, hogy Magyarországon rendezik a junior torna-világbajnokságot. Dr. Magyar Zoltán szerint óriási sikernek számít, hogy Magyarországon rendezik a junior torna-világbajnokságot.

„Hatalmas sportdiplomáciai sikerként könyveljük el azt, hogy Magyarország otthont adhat a vb-nek. Nem sokan tudják, de a nemzetközi szövetség kifejezetten magyar kezdeményezésre írta ki a junior korosztály számára a világbajnokságot” – nyilatkozta a vb sajtócsapatának dr. Magyar Zoltán.

„Ha a szakmát nézzük, akkor volt egy olyan vonal, amely azt vallotta, hogy a junioroknak még nem kell világbajnokság, de hát ebben a sportágban is egyre korábban kezdenek a fiatalok, és nekik is kell a megmérettetés. Jó dolognak tartom, hogy zöld utat kapott a projekt, kiírták a világbajnokságot, az meg külön öröm, hogy ezt az első vb-t Magyarország rendezheti” – szögezte le a Magyar Torna Szövetség elnöke.

További részletek: matsz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik