NS Hosszabbítás: A hokin túl is van élet – Palkovics Krisztián

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.06. 20:14
null
Palkovics Krisztián a konyhában (Fotó: Koncz György)
Szombaton ismét nyolcoldalas Hosszabbítás melléklettel jelenik meg a Nemzeti Sport.

Van olyan játékos a jelenlegi magyar jégkorong-válogatottban, aki idősebb Palkovics Krisztiánnál, a sportág honi történelmének egyik legjobb játékosánál. A legendás fehérvári jobbszélső négy éve vonult vissza, és szavain egyáltalán nem érződik, hogy fájna neki a játék hiánya, maradt a sportág közelében, mellette egy étterem tulajdonosa, és kétgyermekes családapa – teljes az élete a sportolás nélkül is.

– Szóval az oroszországi A-csoportos világbajnokság közeledtével sem érzi azt a bizsergést, hogy de jó lenne ott lenni a magyar csapatban?
– Inkább az jutott gyakran eszembe, mennyire nehéz feladat vár a srácokra. Nekem 2009-ben megadatott elit-vb-n szerepelni, de nehéz volt feldolgozni a pofozógép szerepet.

A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében megjelenő interjúban Palkovics Krisztián beszél pályafutása lezárásáról, a hiányzó társakról, Rich Chernomaz válogatottjának esélyeiről, s arról, hogyan jut ideje a családjára, már jégkorongozó kisfiára, a Fehérvár AV19 menedzsmentjében betöltött pozíciójára, a szakkommentátorkodásra is.

És még olvashatnak arról, hogy:
Judik Zoltán a kosárlabda, a MAFC, a sportlétesítmény-tervezés, a tenisz és a családi örökség bűvöletében töltött csodálatos életéről
Mark Selby a családi tragédiától a kétszeres sznúkervilágbajnoki címig ívelő karrierútjáról
Karácsony János különös bokszsikeréről, amit a háromszoros olimpiai bajnok Papp Lászlónak is köszönhet

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik