Női jégkorong: öt gólig jutott a KMH a fővárosi derbin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.10. 11:57
null
Ötödik meccsén sem lassított a KMH
A női jégkorong ob I-ben a KMH Budapest a Kisstadionban 5–1-re legyőzte a MAC Budapestet, így továbbra is hibátlan mutatóval áll.

 

A vendégek szerezték meg elsőként a vezetést; a harmadik percben Horváth Tifani Tóth Enikő és Pál Vanda átadásai után lőtte be a pakkot a MAC kapujába. A negyedik percben Ungár Rebeka növelte tovább csapata előnyét, amihez ismét Pál Vanda és Tóth Enikő adta az asszisztot. A nyolcadik percben Rónai Alexandra passzából a Grkovic Jelena jegyzett újabb találatot a KMH csapatának, így már 3–0-ra vezettek az újbudaiak. A kilencedik percben a hazai csapat emberelőnybe került, melyet kihasználva faragni tudtak a hátrányukból; Szűcs Anita Dettrich Szilvia és Csiszér Sarolt átadásaiból szerezte a MAC egyetlen gólját.

A mérkőzés tizennyolcadik percében Grkovic Jelena góljával tovább növelték előnyüket a vendégek, majd a harmincnegyedik percben Rónai Alexandra megszerezte a KMH ötödik találatát, melyhez Szelényi Lilien és Horváth Dominika adták a gólpasszt. Ezzel már a második játékrész végén kialakult a 5–1-es KMH-siker.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik