NHL: tovább menetel a Maple Leafs és a Kings

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.19. 07:49
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján, a Toronto Maple Leafs és a Los Angeles Kings is folytatta jó szereplését – mindkét együttes a konferenciája élén zárta a napot. A St. Louis Blues a Chicago Blackhawkst verte meg.

A St. Louis Blues Jake Allen kapus és Jaden Schwartz (triplázott) vezetésével 5–2-re megverte a Chicago Blackhawkst, megszerezve ezzel Mike Yeo vezetőedző 200. győzelmét a ligában. A hazaiak két vereség után javítottak.

A Toronto Maple Leafs alaposan bekezdett a Detroit Red Wings ellen – az első öt lövéséből négy betalált, végül 6–3-ra nyert. a kanadaiak játékosa, Patrick Marleau az 1500. NHL-meccsét játszotta, ő a 18. az NHL történetében, aki elérte ezt a határt.St. Louis Blues Jake Allen kapus és Jaden Schwartz (triplázott) vezetésével 5–2-re megverte a Chicago Blackhawkst, megszerezve ezzel Mike Yeo vezetőedző 200. győzelmét a ligában. A hazaiak két vereség után javítottak.

A Toronto Maple Leafs alaposan bekezdett a Detroit Red Wings ellen – az első öt lövéséből négy betalált, végül 6–3-ra nyert. a kanadaiak játékosa, Patrick Marleau az 1500. NHL-meccsét játszotta, ő a 18. az NHL történetében, aki elérte ezt a határt.

A Los Angeles Kings sem hibázott a keleti utolsó ellen, a karrierjében először triplázó 21 éves Adrian Kempe vezetésével 5–1-el felülmúlta a Montreal Canadienst, amely sorozatban már hatodszor szenvedett vereséget.

A játéknap végén a Keleti Konferencia első helyén a Maple Leafs áll, míg nyugaton a Kings az éllovas.


NHL, ALAPSZAKASZ
Toronto Maple Leafs–Detroit Red Wings 6–3
St. Louis Blues–Chicago Blackhawks 5–2
Los Angeles Kings–Montreal Canadiens 5–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik