NHL: az Islanders 7–0-ra égett, kikapott a Capitals is

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2017.02.26. 09:12
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján 5–2re kikapott Nashville-ben a ligát vezető Washington Capitals. A Keleti főcsoportban 2. helyen álló Pittsburgh Penguins 4–2-re megverte a Philadelphia Flyerst. A játéknap legnagyobb győzelmét pedig a New York Islanderst 7–0-val hazaküldő Columbus Blue Jackets könyvelhette el.

A szombati Penguins-mérkőzés különlegessége az volt, hogy Pittsburgh amerikaifutball-csapatának stadionjában, a Heinz Fielden rendezték 67 318 néző előtt. A hazaiak sztárja, a góllövőlistát vezető Sidney Crosby megszerezte idénybeli 34. találatát.

A ligaelsõ Washington Capitals viszont kikapott a Nashville Predators vendégeként, így hétről öt pontra csökkent az előnye a Penguins gárdájával szemben.

A Metropolitan divízió másik két kiváló csapata, a Columbus Blue Jackets és a New York Rangers egyaránt győzött: utóbbi a New Jersey Devils otthonában gyűjtötte be a két pontot hosszabbításban, míg előbbi Joonas Korpisalo 24 védésének köszönhetően 7–0-ás sikert aratott a New York Islanders felett.

NHL
ALAPSZAKASZ

Los Angeles Kings–
Anaheim Ducks 4–1
Columbus Blue Jackets
–New York Islanders 7–0
Nashville PredatorsWashington Capitals 5–2
New Jersey DevilsNew York Rangers 3–4 – hosszabbítás után
Toronto Maple Leafs–Montreal Canadiens 2–3 – h.u.
Pittsburgh Penguins–Philadelphia Flyers 4–2
Colorado Avalanche
Buffalo Sabres 5–3
Vancouver Canucks–San Jose Sharks 1–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik