Jégkorong: zágrábi center és a Vancouver draftoltja a Volánnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.30. 12:24
null
Az egy szezon korábban már Európában légióskodó Sarauerrel fizikailag sokat erősödött a Volán, a többi majd a szezonban eldől (Fotó: vegasnews.com)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a következő szezonra szóló szerződést kötött két légióssal: Adam Naglich és Andrew Sarauer egyformán centerként jöhet számításba, számolt be a friss igazolásokról a fehérvári klub honlapja.

 

Az amerikai-horvát állampolgárságú Adam Naglich a KHL Medvescak Zagrebből érkezik Székesfehérvárra. A 29 esztendős Naglich két EBEL-szezonja során a 101 meccsen 70 pontot szerzett.

A szintén huszonkilenc éves Andrew Sarauer az előző szezonban az ECHL-ben érdekelt Las Vegas Wranglersben játszott. A kanadai center 70 mérkőzésen 62 pontot szerzett, huszonegy gólt és 41 asszisztot. A 193 cm magas, 93 kg-os játékost 2004-ben a negyedik körben draftolta a Vancouver Canucks.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a fehérváriaknak korábban sikerült megegyezniük két magyar játékossal, a Patriot Budapesttől érkező Nemes Benjámin, valamint a Dab.Doclertől leigazolt Kiss Dániel egyaránt 2+1 éves szerződést kötött a klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik