Jégkorong-vb: Chernomaz szerint az utolsó harmadon javítani kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.20. 22:47
Rich Chernomaz, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya elégedett volt a mieink első két harmadban nyújtott teljesítményével Dél-Korea ellen a vb-n, de az utolsó játékrész nem nyerte el a tetszését.

„Nagyon elégedett voltam a játékunkkal az első két harmadban. Nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre. Kaptak néhány kiállítást, ami sokba került nekik, és hat egyes előnybe kerültünk. De tudtuk, hogy nem adják fel a meccset. A folytatásban nem tudtuk ugyanazt a teljesítményt nyújtani, és kaptunk néhány szükségtelen kiállítást. Sokkal határozottabban és keményebben kell játszanunk, mint a harmadik harmadban. Az utolsó játékrész sokkal több energiát emésztett fel, mint vártam" – nyilatkozta Rich Chernomaz a meccs után.

Ami a statisztikákat illeti, a mieink egy perccel többet játszottak emberelőnyben, mint a koreaiak, és három gólt szereztek ilyen szituációban, míg a hazaiak kettőt.

A magyar csapatból a Vas testvérek töltötték a legtöbb időt a pályán: Vas Márton 22:42 percig volt a jégen, míg János 20:03 percet játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik