Jégkorong: újabb pozitív Covid-19 esetek az FTC hokisainál

Vágólapra másolva!
2020.09.04. 19:06
null
A pozitív esetek karanténba kerültek (Fotó: Tumbász Hédi)
Az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapatának több tagja is pozitív Covid-19-tesztet produkált – áll az FTC hivatalos honlapján megjelent közleményben.

A klub honlapján megjelent közleményt változtatás nélkül közöljük.

„Szeptember 2-án az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapatának két tagja pozitív Covid-19 tesztet produkált, amit követően az érintett csapattagok azonnal házi karanténba és megfigyelés alá kerültek.

A csapat többi tagján az előírásoknak megfelelően újabb teszteket végeztek el, amit követően további csapattagoknál is pozitív eredményt mutatott ki a Covid-19-teszt. Ahogyan az előző esetnél, úgy ezúttal is az érintett csapattagok azonnal házi karanténba és megfigyelés alá kerültek. Az összes érintett csapattag jól van.

A klub minden további intézkedést betart és folyamatos kapcsolatban van az Országos Tisztifőorvosi Hivatallal, amelynek ajánlásait, előírásait figyelembe véve jár el.

Azon csapattagok, akiknek semmilyen testi tünetük nem volt, és két negatív tesztet produkálnak, a jövő héten fokozatosan edzésbe állnak.

Az FTC-MVM Népligeti Sportközpont működését az eset nem befolyásolja, az edzések, foglakozások minden sportágban továbbra is az egészségügyi előírások maximális betartása mellett zajlanak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik