Jégkorong: szakmai kihívás – távozik a francia Fehérvárról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.26. 11:28
Távozik a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatától Antonin Manavian, és a német élvonalbeli (DEL) Krefeld Pinguine-hez igazol – számolt be róla a magyar klub hivatalos honlapja.

„Bár a Fehérvár AV19 menedzsmentje szerette volna folytatni a közös munkát Manaviannal, de a védő már a tárgyalások során jelezte, hogy amennyiben egy komolyabb szakmai kihívással felérő ajánlatot kap, azzal fog élni. Ez be is következett, a védő ügynöke tájékoztatta klubunkat, hogy Manavian a DEL-es Krefeld Pinguine ajánlatát fogadta el. A játékos döntését kifejezetten nem pénzügyi, hanem szakmai okok alapján hozta meg, ezért ezt a Fehérvár AV19 menedzsmentje természetesen elfogadja és sok sikert kíván a játékosnak az új kihívások során!” – olvasható a fehervarav19.hu-n.„Bár a Fehérvár AV19 menedzsmentje szerette volna folytatni a közös munkát Manaviannal, de a védő már a tárgyalások során jelezte, hogy amennyiben egy komolyabb szakmai kihívással felérő ajánlatot kap, azzal fog élni. Ez be is következett, a védő ügynöke tájékoztatta klubunkat, hogy Manavian a DEL-es Krefeld Pinguine ajánlatát fogadta el. A játékos döntését kifejezetten nem pénzügyi, hanem szakmai okok alapján hozta meg, ezért ezt a Fehérvár AV19 menedzsmentje természetesen elfogadja és sok sikert kíván a játékosnak az új kihívások során!” – olvasható a fehervarav19.hu-n.

A Fehérvárnál nagy játékosmozgást tapasztalhattunk az utóbbi időszakban: távozott többek között Manavian mellett Vas János, Chris Owens, Justin Maylan, Thomas Beauregard, Mike Vernace, valamint Drew Schiestel és Orbán Attila is, érkezett viszont Luka Vidmar, Jonathan Harty, Geoff Walker, David Gilbert, Marek Győri és Mark Visentin kapus.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik