Jégkorong: svéd csatárt szerződtetett a Fradi

Vágólapra másolva!
2014.07.22. 10:56
A jégkorong Mol Ligában szereplő Ferencváros szerződtette a svéd csatárt, Johan Lagemyrt.

Lagemyr az FTC jelenlegi edzője, Hakan Nygren korábbi csapatából érkezik a MOL Ligába – írja a jegkorongblog.hu. A külföldi játékoskeretet teljes egészében lecseréli a zöld-fehér csapat, a svéd a Ferencváros hatodik nyári igazolása, és a második, aki idegenlégiós. Miskolcról Hegyi Ádám, Dubek Vladimir és Rafaj Attila, az UTE-tól Horváth András, míg a HSC-től Václav Novák érkezett.jegkorongblog.hu. A külföldi játékoskeretet teljes egészében lecseréli a zöld-fehér csapat, a svéd a Ferencváros hatodik nyári igazolása, és a második, aki idegenlégiós. Miskolcról Hegyi Ádám, Dubek Vladimir és Rafaj Attila, az UTE-tól Horváth András, míg a HSC-től Václav Novák érkezett.

Nygren kiválóan ismeri a Ferencváros új játékosát, aki a svéd negyedosztályban az előző szezonban 32 meccsen 20 gólt lőtt és 31 gólpasszt adott, tehát 51 pontot termelt.

Az átigazolás tényét a Ferencvárosi Torna Club hivatalos oldalán is megerősítette.

A száraz felkészülés már egy ideje tart a Fradinál, a csapat együtt dolgozik. Novák kedden, Lagemyr szerdán áll be a sorba. Csütörtökön Csehországba utazik az együttes, ahol egyhetes edzőtáborban folytatják a munkát. Itt már napi két jeges edzésre is sor kerül az egy erőnléti foglalkozás mellett.

Vasárnap, azaz július 27-én első MOL ligás csapatként a szezonban, edzőmérkőzést játszik a Nygren, Dobos edzőpáros csapata. Az ellenfél a cseh harmadosztályú HC Rebel Havlíckuv Brod lesz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik