HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.18 11:56 Frissítve: 2018.06.18 12:03

Jégkorong: Rajna Miklós a MAC-ban folytatja

Rajna Miklós a szlovák Extraligában induló MAC Budapestben folytatja a pályafutását. A magyar jégkorong-válogatott kapusa az elmúlt szezonban Carruth MacMillan mögött kevés lehetőséget kapott a Fehérvár AV19 EBEL-csapatában.

HIRDETÉS

 

Rajna Miklós a MAC Budapestben folytatja a pályafutását

„Azért választottam a MAC Budapestet, mert szimpatikus a közösség, és tetszik, hogy a klub évről évre fejlődik, magasabbra teszi a lécet – nyilatkozta a klub közösségi oldalának. – A srácokat, illetve az edzőket és a stáb nagy részét is ismerem, ez megkönnyíti a beilleszkedést. Nagy kihívást éreztem az idei projektben, a szlovák Extraliga nagyon csábító a magyar játékosoknak. Úgy éreztem, ennek a megméretésnek szeretnék részese lenni.”

A MAC-nál a szintén válogatott, az Erste Liga elmúlt idénye legjobb kapusának megválasztott Bálizs Bencével osztja majd meg a kapusfeladatokat. 

„Bencével csaknem egyidősek vagyunk, világéletünkben rivalizáltunk, de mindig korrekt, jó viszonyban voltunk. Mindketten szeretnénk minél több meccsen játszani, és ez így van rendjén. Ez fog minket előrébb vinni , hogy napról napra jobbak legyünk.”

Majoross Gergely, a MAC Budapest vezetőedzője a következőket mondta Rajna szerződtetéséről:

„Ő volt az egyik, akivel mindvégig feltételes módban beszéltünk. Csak akkor akart hozzánk jönni, ha szóba jön az Extraliga-indulás, és mi is csak akkor keresünk ilyen kaliberű kapust, ha ez a magasabb színvonalon történő versenyzés összejön. Összejött, így sikerült megegyeznünk vele.”

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.04 10:03:57

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS

A MAC Budapest és a DVTK Jegesmedvék vezetőivel beszélgettünk a lehetőségről.

2018.05.30 10:34:11

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS

Az EBEL-korszak leghosszabb rájátszásmentes szakaszában jár a Fehérvár AV19.

2018.05.17 18:37:17

Jégkorong nemzetisport.hu

Az amerikaiak a cseheket, a svédek szoros meccsen a letteket győzték le a vb negyeddöntőjében.

2018.05.02 23:08:53

Jégkorong MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A múltidézés azért fontos, mert szem előtt illendő tartani a különbséget. Ma már nem lehet panasz a körülményekre, a feltételekre, más tehát a mérce – a múlt heti budapesti hoki-vb-nél is.

2018.04.30 14:55:45

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS

Mivel nem bírtuk ki azt a 15 másodpercet, máris elkezdhetjük a gondok felfejtését.

HIRDETÉS
HIRDETÉS