Jégkorong: Peterdi agyvérzést kapott, otthon lett rosszul

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.12. 13:17
null
Ladányi Balázs és Peterdi Imre (jobbra) a 2009-es világbajnokságon (Fotó: NS-archív)
Peterdi Imre, a Dunaújvárosi Acélbikák korábbi válogatott jégkorongozója március 5-én agyvérzést kapott az otthonában, de már jobban van. A 35 éves csatár erről saját maga számolt be a klubja Facebook-oldalán.

 

„Kedves Szurkolók!

Peterdi Imre vagyok. Múlt hét szombaton, 12.45-kor agyvérzést szenvedtem az otthonomban. A kisfiammal és a feleségemmel voltam otthon, akik azonnal riasztották a mentőket, akik villámgyorsan kiérkeztek és ellátásban részesítettek. Szinte azonnal felkerültem Pestre az idegsebészeti klinikára. Itt szeretném azonban megköszönni a Szent Pantaleon Kórház dolgozóinak munkáját, akik remek és gyors munkát végeztek, és akiknek az életemet köszönhetem. Jövő héten átkerülök egy rehabilitációs intézetbe, abba, amelyben többek között Vargyas László is volt a balesete után.

A sportnak köszönhetően nagyon erős a szervezetem, mindennap gyógytornázom, az orvosok szerint, ha így folytatom, nagyon gyorsan hazakerülök. Szeretném megköszönni az elmúlt napokban, hetekben kapott támogatást.

A poszthoz mellékelek egy képet, amin láthatjátok, hogy hol vagyok most, illetve, hogy mikor vannak a látogatási idők. Amennyiben bárki meg szeretne látogatni, nyugodtan jöjjön, nem kell bejelentkezni sem. A negyedik emelet négyes szobájában megtaláltok!”

 

Peterdi Imre tagja volt annak a magyar válogatottnak, amely 2008-ban a szapporói világbajnokságon kiharcolta a legmagasabb osztályba jutást. A 2009-es elit-vb-n szintén részt vett. A Mol Liga mostani szezonjában 44 mérkőzésen 34 pontot jegyzett (20 gól, 14 gólpassz) a nyolcadik helyen végző Dunaújvárosban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik