Jégkorong: „Pénzdíjat tűzök ki, amikor a Fehérvárral játszunk, csak nyerjünk!”

NAGY PÉTER, PUSZTAI VIOLANAGY PÉTER, PUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.11.05. 13:40
Azari Zsolt tősgyökeres dunaújvárosi. Akár a klubhűség mintaszobra is lehetne, hiszen a 34 éves jégkorongozó pályafutása során csupán két félév erejéig hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikákat. Ő a Sportkrém eheti vendége. 

Amiatt, hogy édesapja a dunaújvárosi hokicsapat tulaja, mindig is kapott hideget, meleget a jégen. Pedig, mint mondja, próbálkozásai ellenére sosem járt plusz előnyökkel a családi kötelék. Videónkból kiderül, hogy milyen feltételeket szeretett volna kicsikarni a szerződésében és mire kapott állandóan nem választ.

Emellett felidézi azt is, hogyan élte meg a Volánnal való híresen nagy rivalizásást. Ezzel kapcsolatban elárulta, ha az Erste Ligában a Fehérvári Titánokkal játszanak, akkor ő rendere pénzdíjat tűz ki az öltözőben, csak ellenük nyerjenek.

Arról is beszél a válogatott kapcsán, hogy rosszul élte meg, amikor rendre az utolsó keretszűkítéskor esett ki a rostán, de hangot csak egyszer adott annak, hogy jó formája ellenére miért nem játszatja az aktuális szövetségi kapitány. Viszont azt sem tagadja, hogy csinált butaságokat is az évek során, amiért nem számítottak rá a válogatottban. Végül 2014-ben jött el az ő ideje. Videónkban részletesen elmondja, hogyan jutott el pályafutása egyetlen világbajnokságára.

Ha még többet szeretne megtudni Azari Zsoltról, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik