Jégkorong: megrendezik a magyar–olasz meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.10. 12:11
A Tüskecsarnok technikai személyzete kijavította a pénteki hibát, így a jég játékra alkalmas lesz szombat délután, ami azt jelenti, hogy megrendezik a 16 órára kiírt Magyarország–Olaszország mérkőzést a Négy nemzet tornáján.  

A magyar szövetség beszámolója szerint a pénteki Magyarország–Dél-Korea mérkőzés lefújását követően újratöltötték és folyékony nitrogénnel lehűtötték a hibás területet a csarnokban. Az egész éjszakás fagyasztást követően szombat délelőtt a MAC Újbuda felnőttcsapata tartott egy rövid edzést a jégen. A tapasztalatok szerint nincs gond a felülettel, amely így alkalmas lesz arra, hogy 16 órai kezdettel megrendezzék a létesítményben a magyar–olasz mérkőzést. A jégfelületet a hátralévő időben tovább fagyasztják, és a mérkőzés kezdetéig már senki sem léphet rá.beszámolója szerint a pénteki Magyarország–Dél-Korea mérkőzés lefújását követően újratöltötték és folyékony nitrogénnel lehűtötték a hibás területet a csarnokban. Az egész éjszakás fagyasztást követően szombat délelőtt a MAC Újbuda felnőttcsapata tartott egy rövid edzést a jégen. A tapasztalatok szerint nincs gond a felülettel, amely így alkalmas lesz arra, hogy 16 órai kezdettel megrendezzék a létesítményben a magyar–olasz mérkőzést. A jégfelületet a hátralévő időben tovább fagyasztják, és a mérkőzés kezdetéig már senki sem léphet rá.

Az összecsapással kapcsolatos további fontos információ, hogy minden jegy elkelt, így a pénztárak nem nyitnak ki a helyszínen. A szurkolókat arra kérik, hogy csak akkor menjenek ki, ha jegyüket vagy bérletüket már korábban megvásárolták.

JÉGKORONG
NÉGY NEMZET TORNÁJA (TÜSKECSARNOK)
16.00:
MAGYARORSZÁG–Olaszország

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik