Jégkorong: megkerült a Volán edzője, aki maradna

Vágólapra másolva!
2014.07.13. 12:17
Miután a sportnews.bz dél-tiroli honlap azt írta, az olasz bajnok Ritten Marty Raymonddal szándékozik pótolni eligazolt vezetőedzőjét, kerestük a Fehérvárral szerződésben álló szakembert, hogy tényleg elhagyja-e a magyar jégkorongcsapatot, de nem reagált sem nekünk, sem az információtól meglepett és megrémült Alba Volánnak. Napokkal később viszont a Nemzeti Sportnak válaszolt e-mailben.

„A mi szakmánkban mindig vannak ajánlatok más csapatoktól, normális, hogy pletykálnak – írta Raymond. – Egyértelműen szeretnék visszatérni Fehérvárra, tovább vezetni a csapatot és beépíteni a fiatal játékosokat, meg természetesen jó évadot produkálni."

Mégsem kerek minden, hiszen Raymond – akinek a szerződésébe belekerült, hogy nemcsak neveznie, játszatnia is kell a fiatalokat – továbbra sem reagált sem a magyar klub e-mailjeire, sem a telefonhívásaira, így a vezetőség arra az esetre is felkészült, ha a tréner mégsem jönne vissza. A B-terv nem publikus, de a sokra tartott másod- és harmadedző, Rob Pallin és Sille Tamás előléptetése logikus lenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik