Jégkorong: még vannak jegyek a városligeti Winter Classicra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.07. 18:26
Még kaphatók jegyek a december végi Winter Classicra, a magyar jégkorong-klubidény egyik fő eseményére.

A Karácsonyi Hokibuli 2013 után tér vissza, december 28. ,és 30. között két EBEL- és két Mol Liga-mérkőzésre kerül sor a Városligetben.

A háromnapos programsorozat a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek szól: a szuperminis korosztály ugyanúgy élvezheti majd a hétvégét, mint a legidősebbek. Lesznek U8-as és U10-es tornák és női válogatott hokimeccs is, míg a csúcspontot természetesen az első osztályú felnőtt férfimérkőzések jelentik majd.

Az egész napos programok záró felvonása december 28-án és 30-án a Fehérvár AV19 Red Bull Salzburg, majd a Klagenfurt elleni EBEL-mérkőzése lesz, 29-én pedig kettős rangadót tartanak a Mol Ligában, délután az UTE a Sport Club Csíkszeredával mérkőzik meg, este pedig a tavalyi Mol Liga-döntő részvevői, a DVTK Jegesmedvék és a MAC Budapest csap össze a Vajdahunyad vára lábánál.

A Magyar Jégkorongszövetség nem kezdő a szabadtéri eseményeket tekintve: 2009-ben a Ferencváros és az Újpest több ezer néző előtt mérkőzött egymással a legendás Kisstadionban, majd 2013 decemberében az ideihez hasonló rendezvényre került sor.

A WINTER CLASSIC PROGRAMJA

December 28., 20.00: EBEL, Fehérvár AV19–Red Bull Salzburg

December 29., 16.00: Mol Liga, UTE–Csíkszereda
December 29., 20.00: Mol Liga, MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék

December 30., 20.00: EBEL, Fehérvár AV19–KAC Klagenfurt

Jegyek a december végi Winter Classicra awww.jegyed.hu-n kaphatók!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik