Jégkorong: Marty Raymond lett a Fehérvár vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.25. 15:20
null
Marty Raymond (jobbra) augusztustól már a fehérvári játékosoknak magyarázhat
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorong-szakosztálya a mai napon megegyezésre jutott Marty Raymonddal, aki 2013. augusztus 1-jétől az EBEL-csapat vezetőedzője lesz – adta hírül a fehérvári klub csütörtökön. A felek kettő plusz egy éves szerződést kötöttek egymással. A negyvennyolc esztendős Raymond az elmúlt két szezonban a szintén EBEL-ben érdekelt KHL Medvescak Zagreb vezetőedzője volt, nem érkezik tehát ismeretlen terepre.

 

„Nagy izgalommal tölt el, hogy én lehetek a Sapa Fehérvár AV19 új vezetőedzője. A csapat szenvedélyes szurkolói és profi menedzsmentje megkönnyítették a döntésem meghozatalát. Nagyon várom, hogy a lehető legjobb eredményre vezessem a csapatot, és remek emberekkel dolgozhassam együtt. Hatalmas lehetőség ez számomra. Készen állok a kihívásra!” – nyilatkozta új munkájáról Marty Raymond.

A csapat másodedzője a jelenleg az ECHL-ben dolgozó Rob Pallin lesz. A Las Vegas Wranglers 46 esztendős edzője Marty Raymond javaslatára és szintén 2+1 éves kontraktus keretében érkezik Székesfehérvárra – áll a klub által kiadott közleményben.

A Sapa Fehérvár AV19 felnőttcsapatának nyári erőnléti munkáját Tyler Dietrich, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U20-as csapatának vezetőedzője fogja felügyelni. A csapatával az idén az osztrák, illetve a magyar juniorbajnokságot is megnyerő Dietrich a 2013–2014-es szezonban is tovább tevékenykedik az Akadémián az U20-as csapat vezetőedzőjeként.

A 2013–2014-es szezonban induló EBEL U18-as bajnokságban az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapatának vezetőedzője Kóger István lesz, aki Énekes Lajossal fogja irányítani a legfiatalabb EBEL-csapatot. Mindhárom felső korosztályban (felnőtt, U20 és U18) Farkas Tamás kapusedző dolgozik a kapusokkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik