Jégkorong: Marty Raymond „cserbenhagyta a Fehérvárt”, távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 14:36
null
Raymond (balra) távozik Fehérvárról (Fotó: Mirkó István)
A mai napon egy ügyvédi irodán keresztül jelezte Marty Raymond, hogy felbontja vezetőedzői szerződését a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával. A szerződésbontás oka a 2013–2014-es szezon bónuszának késedelmes kifizetése.

„Nagyon sajnálatosnak tartjuk, hogy Marty Raymond most és ilyen módon szakította meg a közte és a klub között fennálló megállapodást. Nem etikus eljárás kevesebb, mint tíz nappal a szezon kezdete előtt cserbenhagyni a csapatot, amelyhez egy hároméves fiatalítási program erejéig elkötelezte magát. Mi számítottunk a munkájára, és bíztunk benne, hogy ő is annyira elkötelezettje a meghirdetett programnak, mint klubunk menedzsmentje. Ráadásul alig egy hete a szerződése meghosszabbításáról próbálta meggyőzni vezetésünket” – mondta a szerződésbontással kapcsolatban Ocskay Gábor szakosztály-igazgató.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy bizonytalan a fehérvári edző helyzete, miután felröppentek hírek arról, hogy Olaszországból vannak megkeresései. A tréner rövid hallgatás után igyekezett megcáfolni a híreket, de a klubvezetés már lélekben felkészült a távozására.

A szakosztály menedzsmentje a jövő héten ad hivatalosan megbízást a csapat új edzői stábjának. A feladat elsődleges várományosai Rob Pallin és Sille Tamás korábbi másodedzők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik