Jégkorong: hosszabbított válogatott támadójával a Hydro Fehérvár AV19

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.06.09. 14:41
null
Továbbra is a Hydro Fehérvár AV19-et erősíti Erdély Csanád(Fotó: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap)
Hivatalos oldalán jelentette be a Hydro Fehérvár AV 19, hogy egy plusz egy éves megállapodást írt alá Erdély Csanáddal. A magyar válogatott támadó az elmúlt idényben 51 mérkőzésen 40 pontot – 22 gól és 18 gólpassz – szerzett a székesfehérváriaknál.

 

A jégkorongozó 2013 óta szerepel a felnőttek között. „Már régebb óta folytak a tárgyalások a menedzsmenttel. Ha lett volna kihagyhatatlan külföldi lehetőségem, akkor nyilvánvalóan kipróbáltam volna magam egy másik csapatban, de azt gondolom, hogy a fejlődésem szempontjából jó döntést hoztam, örülök, hogy itt folytathatom pályafutásom” – nyilatkozta a fehervarav19.hu-nak a támadó.

A klub igazgatója, Szélig Viktor az aláírást követően elmondta, hogy Erdély Csanád remek idényt tudhat maga mögött, így fontos volt, hogy a következőben is számíthassanak. rá. „Egy plusz egy éves szerződést kötöttünk vele, mert tudjuk és méltányoljuk az igényt arra, hogy lehetőség esetén magasabb szinten is kipróbálhassa magát. Remélem, hogy legalább olyan jó idénye lesz, mint az előző volt.”

A 25 esztendős Erdély Csanád a Magyar Jégkorong-szövetség év végi díjátadóján megkapta a legjobb csatárnak járó Ifjabb Ocskay Gábor-díjat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik