Jégkorong: Fliszár 3 napja nem edz az UTE-nál, egy újpesti előzetesben

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.27. 10:34
A miskolci törvényszék csütörtökön 30 napra előzetes letartóztatásba helyezett egy budapesti jégkorongozót – írta meg a minap.hu.

A minap.hu információi szerint a miskolci törvényszék csütörtökön döntött az előzetes letartóztatásról kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt. Az Erste Ligában szereplő UTE jelenlegi sportolója korábban játszott Miskolcon is. Az előzetes letartóztatást a bíróság általában akkor rendeli el, ha fennáll a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének, a bizonyítás meghiúsításának vagy a bűnismétlésnek a veszélye. minap.hu információi szerint a miskolci törvényszék csütörtökön döntött az előzetes letartóztatásról kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt. Az Erste Ligában szereplő UTE jelenlegi sportolója korábban játszott Miskolcon is. Az előzetes letartóztatást a bíróság általában akkor rendeli el, ha fennáll a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének, a bizonyítás meghiúsításának vagy a bűnismétlésnek a veszélye.

Az ORFK kommunikációs osztálya egyelőre nem közölt további információt a lap megkeresésére.

Csütörtökön az UTE a hivatalos Facebook-oldalán arról tájékoztatta a közvéleményt, nyáron szerződtetett játékosa, Fliszár Zalán három napja nem jelent meg az edzéseken. A 26 éves jobbszélső a Vasastól szerződött a lila-fehérekhez, azt megelőzően a Ferencvárosnál játszott, 2015-ben pedig a DVTK Jegesmedvékkel ünnepelt bajnoki címet.

„Amint HIVATALOS információnk lesz sportolónk távollétének okáról, tájékoztatást fogunk adni, és a távollét okának függvényében dönt az UTE a további lépésekről” – fogalmaz a klub közleménye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik