Játékszabályzat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.13. 16:08
Címkék

Játékszabályzat:Játékszabályzat:

A nemzetisport.hu játékának hivatalos szabályzata

A játékban a Szervező, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cég tulajdonosa, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezeknek a Ptk. 685. § b) pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

1. A Játék szervezője

A nemzetisport.hu játékának (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) mint a Játékban részt vevő nemzetisport.hu kiadója és Fb-oldalának üzemeltetője (a továbbiakban: "Szervező").

2. A Játékban részt vevő személyek

A játékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai.

3. A Játék időtartama

2018. április 13. – 2018. április 17.

4. A Játék menete

A Játékban részt vevők a megadott időszakban a feltett kérdésre a nemzetisport.hu Facebook-oldalán küldhetik be válaszaikat. A helyes választ beküldők között a Szervezők 2018. április 18-án kisorsolják a nyerteseket, minden megadott jégkorongmérkőzésre 4 db páros belépőt. A válaszokat a Szervezők csak abban az esetben fogadják el érvényesnek, ha a játékos a kérdésre pontos és helyes választ ad. A Játék időtartama alatt a Szervező csak egy regisztrációt fogad el. Egy nyertes egy páros belépőt nyerhet a következő mérkőzésekre:

április 22. GBR-SLO
április 22. POL-ITA
április 23. SLO-POL
április 24. KAZ-GBR
április 24. ITA-KAZ
április 25. ITA-KAZ
április 25. GBR-POL
április 27. KAZ-SLO
április 27. ITA-GBR
április 28. KAZ-POL
április 28. SLO-ITA

5. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. Résztvevő a jelen Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező (Mediaworks Hungary Zrt.) és a kiadói érdekeltségébe tartozó cégek PR- és marketingcélokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.

6.2. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét a tömegtájékoztatási médiumokban, valamint egyéb promóciós és reklámcélokat szolgáló anyagokban.

6.3. A Játék résztvevői részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

6.4. A nyeremény készpénzre nem váltható!

7. Nyeremények átvétele

A nyereményeket személyesen lehet átvenni Kiadónkban (Mediaworks Hungary Zrt., székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) 8–18 óra között naponta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik