Hazai pályán az egyenlítés a cél

Vágólapra másolva!
2010.02.28. 09:48
null
A fehérvári játékosok az első bécsi mérkőzés után ismét ünnepelnének (Fotó: Mirkó István – NS-archív)
Címkék
Az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) negyeddöntőjének negyedik mérkőzésén a Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán próbálja meg kiegyenlíteni a Vienna Capitals elleni párharcot. A 18 órakor kezdődő találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!

A negyeddöntő első mérkőzésén erőteljes ellenszélben nyerő fehérváriak keretébe visszatér a harmadik fellépésről hiányzó Palkovics Krisztián, ám Énekes Lajos pályaedző szerint hiba lenne csak tőle várni a győzelmet.

„Az, hogy Palkovics visszatér, nem jelenti azt, hogy tőle kell a csodát várni. Minden egyes játékosunktól többet várunk el, mint amit eddig láttunk” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának a fehérváriak pályaedzője.

A szakember szerint a kétnapos pihenő a két találkozó között jól jött a játékosoknak, és a vasárnapi mérkőzésre egy másik Volánt láthatnak a szurkolók – akik várhatóan az első fehérvári találkozóhoz hasonlóan ezúttal is bőven megtöltik majd a csarnokot.

„Péntekre szabadnapot kaptak a játékosok. Szombaton pedig a Bécsben elkövetett hibákat elemezzük. Sok volt ezekből, legtöbbjüknek a fegyelmezetlen játék és magatartás volt az oka. Rendet kell tennünk a fejekben, ha nem akarjuk, hogy megismétlődjenek ezek az esetek” – kezdte az albavolanhockey.hu-nak Énekes, aki a mai fellépéstől két dolgot vár:

„Egyrészt azt, hogy az első két összecsapás szoros eredménye nem a véletlen műve volt, másrészt pedig azt, hogy képesek vagyunk élni a hazai pálya előnyével.”

A 18 órakor kezdődő találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!

 JÉGKORONG, EBEL
NEGYEDDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS
Sapa Fehérvár AV 19–Vienna Capitals 18.00
A négy győzelemig tartó párharc állása: 1–2.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik