EWHL: a Hokiklub Budapest 6 pontja a hosszú hétvégén

Vágólapra másolva!
2018.10.21. 21:32
Két győzelemmel, így hat ponttal zárta a hosszú hétvégét a Hokiklub Budapest női jégkorongcsapata.

Szombaton a Lakers Kärtenhez látogatott a magyar csapat, a vezetést az osztrák együttes szerezte meg a 6. percben. Hamar érkezett a válasz, a 7. percben Gasparics Fanni lőtte az egyenlítő találatot. Az első harmadban még egy magyar gól született Somogyi Vivien révén, amellyel átvette a vezetést a Hokiklub Budapest. A második játékrészben Sarah Knee növelte tovább a Hokiklub előnyét.

Az utolsó harmadban további három találatot jegyzett a budapesti csapat. Gasparics Fanni, Jókai Szilágyi Kinga, majd ismét Gasparics lőtte be a pakkot az ellenfél hálójába. Ezzel kialakult a mérkőzés végeredménye.

Vasárnap a szlovén fővárosba látogatott a Hokiklub Budapest női alakulata. A győzelem Ljubljanában sem maradt el, 16–1-re nyert a magyar csapat.

Az első harmadban négyszer köszönt be a Hokiklub Budapest. Dabasi Réka kezdte meg a gólgyártást, majd Gasparics Fanni, Horváth Tifani és ismét Gasparics talált a kapuba.

A második harmadban 8 gólt ütött a magyar női együttes, ebben a harmadban is Dabasi Réka talált először az ellenfél kapujába. Őt követte kétszer Jókai Szilágyi Kinga, Horváth Tifani, Amie Varano, Huszák Alexandra, Ungár Rebeka és Németh Bernadett.

Az utolsó játékrészben az Olimpija Ljubljana szépített. A magyar lányok viszont ekkor sem hagytak alább, további gólzáporral jutalmazták a nézőket. Sarah Knee, Rónai Alexandra, Huszák Alexandra és Horváth Tifani is betalált a záró harmadban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik