Barcelona: Messi kettőt kérdezett az őt őrző védőtől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.25. 17:14
Mint beszámoltunk róla, az FC Barcelona szombaton 3–0-ra győzött a Girona otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. Lionel Messire az egész mérkőzésen Pablo Maffeo vigyázott, aki jól végezte a dolgát.

A 20 éves játékos remek védőmunkájáról cikkeztek a spanyol lapok, majd egy meccs utáni interjúból az is kiderült, hogy mit mondott neki Messi.

„Kérdezett tőlem néhány dolgot, például hogy a Manchester Citytől vagyok-e itt kölcsönben, illetve mennyi idős vagyok. Nem volt semmi különös, végig rajta kellett tartanom a szememet, nem a labdára figyeltem.

Nem könnyű feladat, hiszen ez pszichikailag is megterhelő. Nagyra értékelem, hogy az edző rám bízta ezt a feladatot” – fogalmazott a védő.

Maffeo azt is elárulta a Marcának, hogy nem az argentin mezét kérte el a meccs végén.

„Az egyik jó barátom egy Ter Stegen-mezt szeretett volna, így tőle kértem el a dresszét. Messi a világ legjobb futballistája, de a barátok kérése mindig az első.”

Pablo Maffeo egyébként valóban a Manchester City labdarúgója, akit a szezon végéig adott kölcsön az angol klub a Gironának.

MESSINEK NEM VOLT KÖNNYŰ DOLGA MAFFEÓVAL:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik