PSG: Cavani ott „támadta” Neymart, ahol a legjobban fáj

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.26. 09:14
A külföldi sajtóban még mindig téma az Edinson Cavani és Neymar közti affér. Azóta sok víz lefolyt már a Szajnán, ám a spanyol El País megtudta, mit mondott azon a bizonyos estén az öltözőben az uruguayi a brazilnak.

A lap úgy tudja, hogy Cavani ott „támadta” Neymart, ahol az a legjobban fáj neki. „Tényleg azt hiszed, hogy te vagy Messi?” – hangzott el a 30 éves támadó szájából.„Tényleg azt hiszed, hogy te vagy Messi?” – hangzott el a 30 éves támadó szájából.

Mint ismert, az argentin – aki egyébként jó barátja Neymarnak – nagyban befolyásolhatta a 25 éves támadó klubváltását, aki Aranylabdát szeretne nyerni, s erre Messi árnyékában nem lehetne sok esélye.

A PSG szerdán a Bayern Münchent fogadja a Bajnokok Ligájában.

 

PSG: lefizetnék Cavanit, hogy hagyja Neymart büntetőt lőni? - NSO

Egészen bizarr sajtóhír kapott szárnyra. A beszámolók szerint a Paris Saint-Germain vezetősége finoman szólva rendhagyó húzással tenne pontot a Neymar és Edinson Cavani közt kialakuló balhénak. Mint beszámoltunk róla, a Lyon elleni bajnoki mérkőzés (2-0) hajrájában egy büntető végrehajtásán különbözött össze Neymar és Edinson Cavani, majd az öltözőben tovább folytatódott a balhé, egyes hírek szerint nem volt könnyű szétválasztani őket.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik