nemzetisport.hu 2013.08.05 16:49 Frissítve: 2015.01.31 02:58

Kovács, Radó, Vass, Ferenczi, Kleinheisler - az 5 legjobb

Kanta József, az MTK irányítója a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában sorolta fel, ki az öt legtehetségesebb fiatal a hazai pontvadászatban. A lista azonban nem véges, van még bőven reménység.

 

Kanta szerint Kovács Istvánra is oda kell majd figyelni az idei bajnokságban (Fotó: vidi.hu)

A Harmadik Félidőben a Sport Tv állandó szakértői mellett ezúttal Juhász Roland, Kanta József és Török Gábor foglalt helyet a stúdióban, és szokásukhoz híven több érdekességet is elárultak pályafutásuk jelen állásásról, esetleges terveikről.

Juhász elmondta, örül neki, hogy nyáron tíz nap alatt lezárult az egy évig tartó huzavona közte és korábbi klubja, az Anderlecht között. „Sok szenvedés és kérdőjel volt, de újra a pályán bizonyíthatok" – mondta, és közben azt is elismerte, hogy a Ferencvárossal is beszélgettek a lehetséges nyári igazolásról, de örül, hogy az általa is jól ismert Videoton futballistája maradhatott.

Kanta Józsefet a DVTK mestere, Tomiszlav Szivics „professzornak" nevezte. Nem meglepő, hiszen két gólpasszt adott ellenük a hétvégén. A MTK játékosát Molnár Mátyás arra kérte, hogy az első akadémián nevelkedett „professzorként" nevezzen meg öt fiatal játékost, akire idén oda kell majd figyelni a magyar bajnokságban. A névsor: Kovács István, Radó András, Vass Patrik, Ferenczi János és Kleinheisler László. Bognár György, a Sport Tv állandó szakértője ehhez hozzátette, hogy vannak még bőven tehetségek a magyar mezőnyben.

Török Gábor, az MLSZ női bizottságának elnökétől megtudtuk, hogy a jövő évi bajnokságban komoly budapesti rangadókat láthat majd a női foci közönsége, hiszen a Ferencváros és az MTK után jövőre a Honvéd és az Újpest is ott lesz az első osztályban. Szerinte a férfi és női labdarúgás között szimbiózis van, és nagyon sokat segíthetnek egymásnak. Fontos lépés a női labdarúgás szempontjából, hogy jövőre minden NB I-es csapatnak kötelező lesz női U15-ös csapatot indítania.

Nyilasi Tibor és Puhl Sándor a második forduló után is döntött. Nyilasi Pölöskei Zsolt bombáját szavazta meg a forduló legszebb találatának (Bólints, Tibi!), míg Puhl Buzás Balázs és Medovarszki János egy-egy ítéletét emelte fel a Pu(h)lpitusra. A világ egykori legjobb játékvezetője a műsorban kijelentette, hogy két forduló után bebizonyosodott, van hozadéka a hat játékvezetős rendszernek, melyet az UEFA támogat, a FIFA viszont még nem.

Harmadik Félidő: augusztus 5., hétfő, 16.15, Sport1 (ism.)

Harmadik Félidő: augusztus 6., kedd, 21.30, SportM (ism.)

2015.03.14 19:20:44

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Kivételesen szombat este, a Sport1-en jelentkezik a futballshow az NB I-es meccsdömping után.

2015.03.01 13:38:13

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A ferencvárosi kötődésű Mátyus János mellett a forduló egy másik főszereplője, Kitl Miklós is vendég lesz.

2014.11.09 16:06:11

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A Kecskemétet irányító Bekő Balázs a Videoton „góltalanításának” trükkjéről is beszél a Harmadik Félidőben.

2014.11.02 13:50:35

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Az új győri felállás mellett szó esik a paksi csapat kiemelkedő szerepléséről is a Harmadik Félidőben.

2014.10.26 13:30:55

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A DVTK vezetőedzője a futballshow-ban elmondhatja, mivel motiválta csapatát háromgólos hátrányban.