nemzetisport.hu 2015.03.14 19:20 Frissítve: 2015.03.30 03:01

Harmadik Félidő: Feczesin és a pécsi nehézbombázó

Kivételesen szombaton 22 órától a Sport1-en, három bajnoki mérkőzés után jelentkezik a Harmadik Félidő, ahol a bombagólok mestere, Rácz Ferenc és a forduló rangadóját eldöntő Feczesin Róbert lesz a vendég.

Feczesin Róbert győztes gólja után a Harmadik Félidő vendége lesz (Fotó: Szabó Miklós)

Tizenhat órától Nyíregyháza–Ferencváros, 18 órától Haladás–DVSC, 20 órától Újpest–Paks, míg 22 órától Harmadik Félidő Lipcsei Bettával és Molnár Mátyással, ez a Sport1 szombati NB I-es menüje. A futballshow-ban azonban nem csak ez a három találkozó, de a 20. forduló szombat estig lejátszott hét mérkőzésének minden fontos momentuma terítékre kerül (a Győr és a Pápa hétfőn játszik egymással), így többek között az 1–0-s székesfehérvári győzelemmel záruló MTK–Videoton rangadó is, amelyen a bajnoki tabella első két helyezettje csapott össze. A gólt Feczesin Róbert szerezte, aki Nemanja Nikolics hiányában lépett kezdőként pályára. A csatár teljesítményének köszönhetően meghívót kapott a Harmadik Félidőbe.

Pénteken Diósgyőrben a DVTK és a Pécsi MFC is izgalmas csatát vívott. A 2–2-es végeredménynek köszönhetően a baranyaiak továbbra is veretlenek a tavaszi szezonban (két győzelemmel és egy döntetlennel kezdtek), amiben Robert Jarni mester mellett a csapat ügyeletes bombagólfelelősének, Rácz Ferencnek is elévülhetetlen érdemei vannak. Ő volt az, aki két héttel ezelőtti kapufás góljánál kis híján kettétörte a Szusza Ferenc Stadionban a lécet, most pénteken pedig ismét hatalmas gólt lőtt, nem sokkal előtte pedig látványos biciklicsellel kergette őrületbe védőit. Könnyen lehet, hogy Nyilasi Tibor ezúttal is a 23 éves játékos bombáját találja a legszebbnek, pont úgy, mint két héttel ezelőtt, ráadásul ezúttal ő is ott ül mellette a stúdióban.

Minderre 22 órától derül fény a Harmadik Félidőben, ahol a Sport Tv állandó szakértő mellett a Debrecennek szurkoló műsorvezető, Szebeni István elemzi a hétvége eseményeit. A két műsorvezető ezúttal Lipcsei Betta és Molnár Mátyás lesz.

2015.03.14 19:20:44

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Kivételesen szombat este, a Sport1-en jelentkezik a futballshow az NB I-es meccsdömping után.

2015.03.01 13:38:13

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A ferencvárosi kötődésű Mátyus János mellett a forduló egy másik főszereplője, Kitl Miklós is vendég lesz.

2014.11.09 16:06:11

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A Kecskemétet irányító Bekő Balázs a Videoton „góltalanításának” trükkjéről is beszél a Harmadik Félidőben.

2014.11.02 13:50:35

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Az új győri felállás mellett szó esik a paksi csapat kiemelkedő szerepléséről is a Harmadik Félidőben.

2014.10.26 13:30:55

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A DVTK vezetőedzője a futballshow-ban elmondhatja, mivel motiválta csapatát háromgólos hátrányban.