nemzetisport.hu 2015.05.31 11:56 Frissítve: 2015.05.31 12:24

Harmadik Félidő: a pokoltól az újpesti mesterlövészekig

A pokolba jutóktól a pokol tornácáról visszatáncolókon át az újpesti „hét mesterlövésig” minden és mindenki terítékre kerül a 2014–2015-ös évad utolsó Harmadik Félidőjében a Sport2-n vasárnap este.

 

„Fent” legkésőbb egy hete minden tiszta az NB I-ben, „lent” viszont csak az utolsó fordulóban dőlt el, hogy a minden fronton (pálya, licenc) elbukó Lombard Pápa mellett melyik csapat száll alá a másodosztály poklába.

Aligha meglepő, hogy az évadzáró futballshow, a Harmadik Félidő fókuszában a Haladás–Puskás Akadémia, a Budapest Honvéd–Lombard Pápa és a Paks–Dunaújváros találkozó áll. A boldog életben maradók képviseletében Radó András, a Haladás támadója foglal helyet a stúdióban.

Az ősztől a hármas párharcot elbukó Dunaújváros mellett többek között a Győri ETO-val sem találkozhatunk az élvonalban. A városban uralkodó hangulatról, a csapattal kapcsolatos érzéseiről és talán a jövőről is vall a Harmadik Félidő arénájában Vincze Ottó, Győr egyik prominens futballképviselője.

A Fieszta népszerű szakértője a Harmadik Félidő előtt sorra kerülő DVSC-Teva–Győri ETO találkozón túl alighanem a Ferencváros–Videoton összecsapást is megkülönböztetett figyelemmel követi, már csak a csodás zöld-fehér emlékek miatt is. Nyilasi Tiborral, a műsor egyik állandó szakértőjével együtt alighanem belső titkokkal is meglepnek bennünket a Fradi tavaszi szereplésével kapcsolatban.

De hogy a műsor másik állandó főszereplője, Várhidi Péter se panaszkodjon a hazai pálya hiányára, arról az Újpest–Kecskemét meccs „gondoskodik”, megspékelve a hazaiakat képviselő válogatott hátvéddel, Forró Gyulával. A lila-fehérek eddigi utolsó bajnokcsapatának vezetőedzője a hetes győzelmi sorozat miatt alighanem boldog, de vajon látja már, hogy az ősztől mire lehet képes az Újpest? A Takács Rita, Molnár Mátyás műsorvezető-kettős minden bizonnyal erre a kérdésre is megpróbál választ kapni vasárnap este.

A Sport2 HD 18.15 órától élőben közvetíti a Debreceni VSC–Győri ETO mérkőzést, majd 20.30-tól szintén élőben jelentkezik a Harmadik Félidő című futballshow-val.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2015.03.14 19:20:44

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Kivételesen szombat este, a Sport1-en jelentkezik a futballshow az NB I-es meccsdömping után.

2015.03.01 13:38:13

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A ferencvárosi kötődésű Mátyus János mellett a forduló egy másik főszereplője, Kitl Miklós is vendég lesz.

2014.11.09 16:06:11

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A Kecskemétet irányító Bekő Balázs a Videoton „góltalanításának” trükkjéről is beszél a Harmadik Félidőben.

2014.11.02 13:50:35

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Az új győri felállás mellett szó esik a paksi csapat kiemelkedő szerepléséről is a Harmadik Félidőben.

2014.10.26 13:30:55

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A DVTK vezetőedzője a futballshow-ban elmondhatja, mivel motiválta csapatát háromgólos hátrányban.