nemzetisport.hu 2015.03.01 13:45 Frissítve: 2015.03.31 01:40

Fradis ajándékok a szülinapos Harmadik Félidőnek

A negyedik születésnapját a héten ünneplő Harmadik Félidőben is véget ér a téli szünet, vasárnap erős ferencvárosi blokkal „megtámogatva" elindul a futballshow tavaszi idénye is.

 

Mátyus János két góllal intézte el a Szparival a Honvédot

A futballpályák után a „futballstúdióban" is véget ér a téli szünet, vasárnap 20.30-tól a Harmadik Félidő arénája is megnyitja kapuit. Molnár Mátyás és Lipcsei Betta vezetésével ismét porondra szólítjuk a magyar futball krémjét, természetesen méltó felvezetéssel.

A magyar élvonal egyetlen teljes gólösszefoglaló-műsora előtt élőben közvetítjük ugyanis a Dunaújváros–Ferencváros bajnokit, amelyen az újonc megpróbálja megnehezíteni a télen alaposan megerősödő zöld-fehérek életét. Hajnal Tamás személyében nagy hazatérőt is köszönthetünk, de ne feledkezzünk el arról, hogy a Fradiban szintén bemutatkozhat magyar (Varga Roland) és ecuadori (Cristian Ramírez) válogatott futballista is.

A Harmadik Félidőben is lesz fradista kötődésű vendég, aki jelenleg Nyíregyházán hajt végre kisebb csodát. Mátyus János labdarúgóként még mindig a „Ferencvárosi Sasok" öregfiúkcsapatának oszlopos tagja, „civilben" pedig a Nyíregyháza vezetőedzője. A Szpari a hétvégén a Bp. Honvédot intézte el 2–0-ra, s a meccs részletein túl alighanem sokan kíváncsiak arra is, miként élte meg a hajdani kőkemény hátvéd a múlt heti „háromkapusos" meccset Pakson, illetve hogy kinek szánta a mérkőzés utáni üzenetét és arra mi volt a szombati reakció.

A forduló egy másik főszereplője Kitl Miklós volt, aki góllal járult hozzá a Kecskemét Lombard Pápa elleni győzelméhez. A lila-fehérek középpályása még mindig csak 17 éves, alighanem érdemes lesz őt arról is faggatni, mennyire volt korai számára az élvonalbeli mély víz. Hogy mára megtanult benne úszni, az aligha kérdés.

A már említett Molnár Mátyás, Lipcsei Betta műsorvezető párost két egykori ferencvárosi vezetőedző, Nyilasi Tibor és László Csaba segíti szakmai meglátásaival, a Sport Tv-n a Heti helyzetből már jól ismert Harsányi Levente pedig szurkolói attitűdjével teszi teljessé a műsort.

A Sport2 HD-n 18.15-től élőben közvetítjük a Dunaújváros–Ferencváros bajnokit, 20.30-tól pedig kezdődik a Harmadik Félidő című élő gólösszefoglaló show-műsorunk.

2015.03.14 19:20:44

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Kivételesen szombat este, a Sport1-en jelentkezik a futballshow az NB I-es meccsdömping után.

2015.03.01 13:38:13

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A ferencvárosi kötődésű Mátyus János mellett a forduló egy másik főszereplője, Kitl Miklós is vendég lesz.

2014.11.09 16:06:11

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A Kecskemétet irányító Bekő Balázs a Videoton „góltalanításának” trükkjéről is beszél a Harmadik Félidőben.

2014.11.02 13:50:35

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Az új győri felállás mellett szó esik a paksi csapat kiemelkedő szerepléséről is a Harmadik Félidőben.

2014.10.26 13:30:55

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A DVTK vezetőedzője a futballshow-ban elmondhatja, mivel motiválta csapatát háromgólos hátrányban.