nemzetisport.hu 2014.11.02 13:54 Frissítve: 2015.03.28 01:38

Az első csatában Tokody volt az „ötös fogat” kapitánya

A DVTK elleni döntetlennel debütált a Horváth Ferenc helyére kinevezett Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László alkotta győri ötfős szakmai stáb, amelyet a diósgyőriek ellen Tokody vezetett. A szakember a tapasztalatait a Harmadik Félidőben osztja meg a nézőkkel.

 

Tokody Tibor döntetlennel debütált a Győr kispadján (Fotó: Szabó Miklós)

A Győri ETO FC pénteken jelentette be, hogy a Gyirmót elleni kupakudarc után közös megegyezéssel szerződést bontott Horváth Ferenc vezetőedzővel, illetve Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőkkel. A klub közleményéből kiderült, az első csapat felkészítését Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László irányítja a jövőben. Az ötösnek nem volt túl sok ideje felkészülni az első mérkőzésre, mivel szombaton már a dobogóért harcban álló Diósgyőrt fogadta az ETO. A kispadon Tokody meccselt ezúttal, és 1–1-es döntetlennel zárult a találkozó. A Harmadik Félidőben a győri klub technikai vezetőjeként is tevékenykedő szakember beszél az új felállásról és az első csata tapasztalatairól.

Horváth Ferenc korábbi csapatánál, Pakson viszont vélhetően nincs veszélyben Csertői Aurél állása. A tolnaiak a dobogóért küzdenek, és a 13. fordulóban bravúrral felérő 0–0-s döntetlent értek el a ködös Üllői úti stadionban. Bár a taktika a stabil védelemre épült, kis híján sikerült három ponttal hazautazni, az utolsó percekben Haraszti Zsolt emelésénél ez maximum tíz centin múlott. Elbert Gábor, a Magyar Labdarúgó-szövetség korábbi főtitkára – aki most a Paksi FC sikereiért dolgozik – beszél a tolnai csodáról Takács Ritával és Petur Andrással, a futballshow két házigazdájával.

A vasárnapi rangadók is kiemelt figyelmet kapnak a Harmadik Félidőben, hiszen a Sport2 18.15-től közvetíti a listavezető Videoton Honvéd elleni bajnokiját, míg az MTK–Újpest budapesti rangadó egyik főszereplője is ellátogat a Harmadik Félidő stúdiójába.

A Harmadik Félidő a 13. forduló összefoglalóival 20.30-kor kezdődik a Sport2-n.

2015.03.14 19:20:44

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Kivételesen szombat este, a Sport1-en jelentkezik a futballshow az NB I-es meccsdömping után.

2015.03.01 13:38:13

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A ferencvárosi kötődésű Mátyus János mellett a forduló egy másik főszereplője, Kitl Miklós is vendég lesz.

2014.11.09 16:06:11

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A Kecskemétet irányító Bekő Balázs a Videoton „góltalanításának” trükkjéről is beszél a Harmadik Félidőben.

2014.11.02 13:50:35

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

Az új győri felállás mellett szó esik a paksi csapat kiemelkedő szerepléséről is a Harmadik Félidőben.

2014.10.26 13:30:55

Harmadik Félidő nemzetisport.hu

A DVTK vezetőedzője a futballshow-ban elmondhatja, mivel motiválta csapatát háromgólos hátrányban.