Vb 2014: Vilovszki Ghánának szurkol, Nagynál a spanyolok a favoritok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.12. 15:31
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának hivatalos honlapja több játékost is megkérdezett, mit vár a labdarúgó-világbajnokságtól. A légiósok természetesen saját nemzeti csapatuknak drukkolnak, míg Vilovszki Uros Ghánát favorizálja.

Carlos Ortega: „Spanyolországnak szurkolok, remélem nyerni fog. Ha nem mi nyerünk, akkor Brazília.”Carlos Ortega: „Spanyolországnak szurkolok, remélem nyerni fog. Ha nem mi nyerünk, akkor Brazília.”

Mirko Alilovic: „Természetesen Horvátországnak szurkolok, és ha az enyéim nem jutnak el a végéig, akkor Argentína fogja megnyerni a tornát.”

Iváncsik Gergő: „Nincs igazán kedvencem, a végső győztesnek pedig Németországot tippelem.”

Cristian Ugalde: „Egyértelmű, hogy Spanyolországnak szurkolok, és remélem, hogy nyer. Ám a hazai pályán játszó Brazília ellen nagyon nehéz lesz. Ráadásul a spanyol csapat már nem ugyanaz, mint néhány évvel ezelőtt volt, mivel Xavi és Iniesta megöregedtek, és már nem játszanak annyira jól, ez látható volt ebben az évben. Spanyolország vagy Brazília fog nyerni.”

Nagy László: „Spanyolországnak szurkolok, és szerintem ő nyer.”

Iman Dzsamali: „Természetesen hazámnak, Iránnak szurkolok. Nagyon nehéz csoportba kerültünk, hiszen Argentína, Bosznia-Hercegovina és Nigéria is kemény ellenfél lesz. A végső győztesnek Brazíliát tippelem, de Spanyolország és Argentína is nagy esélyes nálam.”

Vilovszki Uros: „Ghánának szurkolok, de a világbajnokságot Brazília fogja megnyerni.”

Fazekas Nándor: „Az egész torna során Brazíliának és Argentínának fogok szurkolni, és úgy gondolom, hogy e két csapat közül kerül ki a világbajnok is.”

(Forrás: mkb-mvmveszprem.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik