Vb 2014: Totti a felmérőre és valószínűleg a vb-re sem megy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.12. 07:58
null
A jelek szerint Francesco Totti már nem játszik több világbajnokságon (Fotó: Reuters)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 42 játékost, akiknek a jövő hét elején fizikai felmérésre kell jelentkezniük. A listán nem található Francesco Totti és Luca Toni neve sem.

 

A Prandelli által megnevezett játékosok között ott van Stephan El Shaarawy, annak ellenére, hogy a Milan 21 éves támadója lábsérülése miatt ebben a naptári évben még nem lépett pályára tétmérkőzésen. Szintén meg kell jelennie a covercianói edzőközpontban többek között Antonio Cassanónak, Simone Scuffetnek, a crotonei Federico Bernardeschinek és a sérülésből lábadozó a Giuseppe Rossinak.

Francesco Totti és Luca Toni ugyanakkor nincs ott a 42-es keretben, ami azt sejteti, hogy Prandelli a brazíliai világbajnokságon sem számít a két veterán támadóra.

A játékosokat két csoportra osztották. Az első, nagyobbik csoport tagjai hétfőn esnek át a fizikai felmérőn, míg a másodikba tartozók (a Juventus, a Milan és az Udinese futballistái) kedden végzik el a feladatokat.

A bő keretben számításba vett, külföldön játszó olasz játékosok nem vehetnek részt a fizikai teszten, mivel annak időpontja nem esik a FIFA által kijelölt válogatott játéknapokra.

PRANDELLI 42-ES KERETE
1. csoport: Bardi (Livorno), Mirante (Parma), Perin (Genoa), Astori (Cagliari), Darmian (Torino), De Silvestri (Sampdoria), Paletta (Parma), Pasqual (Fiorentina), Ranocchia (Inter), Aquilani (Fiorentina), Baselli (Atalanta), Bernardeschi (Crotone), Bertolacci (Genoa), Bonaventura (Atalanta), Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Florenzi (Roma), Parolo (Parma), Romulo (Verona), Berardi (Sassuolo), Cassano (Parma), Cerci (Torino), Gabbiadini (Sampdoria), Gilardino (Genoa), Immobile (Torino), Insigne (Napoli), Rossi (Fiorentina), Zaza (Sassuolo).
2. csoport: Buffon (Juventus), Scuffet (Udinese), Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), De Sciglio (Milan), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Pirlo (Juventus), Poli (Milan), Balotelli (Milan), El Shaarawy (Milan), Osvaldo (Juventus).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik