Vb 2014: Scolari megnevezett nyolc játékost a vb-keretéből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.24. 20:53
null
Te, David Luiz fiam, már csomagolhatsz! Neymar, te se keseregj! (Fotó: Action Images – archív)
Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön megnevezett nyolc játékost, akire számít a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságon. A nyolc megnevezett: Thiago Silva, David Luiz, Júlio César, Fred, Willian, Oscar, Ramires és Paulinho – egyikük nevének felbukkanása sem meglepetés.

 

„Öt játékossal találkoztam Londonban, és közöltem velük, hogy számítok rájuk" – nyilatkozta csütörtökön Scolari, utalván minapi európai körútja angliai állomására, ahol Paulinho (Tottenham), Willian, Oscar, Ramires és David Luiz (mind Chelsea) kapta meg tőle szóban a meghívót.

A további három megnevezett labdarúgót – Thiago Silva (PSG), Júlio César (Toronto) és Fred (Fluminense) – megkerülhetetlen jelölteknek minősítette a brazil kapitány ugyanebben a megszólalásában.

Scolari beszélt Neymarról is: a kapitány szerint nem a támadó játéka miatt „nem megy a Barcelonának" – szerinte Neymar a válogatottbeli követelményeknek, mint mindig, ezúttal is meg fog felelni, ő emiatt „egy pillanatig sem aggódik".

A kapitány május hetedikén nevezi meg azt a 23 játékost, aki tagja lesz a brazilok világbajnokságon szereplő keretének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik