Vb 2014: nem tudjuk, ki kezd az angolok ellen - Marchisio

Vágólapra másolva!
2014.06.11. 01:53
A labdarúgó-világbajnokságra készülő olasz válogatott középpályása, Claudio Marchisio elmondta, a játékosok még nem tudják, hogy ki kezd Anglia ellen, és teljesen más találkozóra számítanak, mint amilyen a 2012-es Eb-meccs volt.

Két évvel ezelőtt az Európa-bajnokságon a negyeddöntőben találkozott egymással a két csapat, akkor Olaszország 0–0 után tizenegyesekkel jutott a legjobb négy közé. A Juventus játékosa most másmilyen mérkőzésre számít.Olaszország 0–0 után tizenegyesekkel jutott a legjobb négy közé. A Juventus játékosa most másmilyen mérkőzésre számít.

„Nagyon jól megy a munka Brazíliában, az külön öröm, hogy itt lehetnek velünk a családjaink, ahogy két évvel ezelőtt is – mondta Marchisio, majd rá is tért az angolok elleni találkozóra. – Nehéz meccs lesz, de ahogy ők változtak az Eb óta, ugyanúgy mi is. Sokunk számára az volt az első jelentős torna, mostanra több tapasztalatunk van."

„A Fluminense elleni mérkőzésen már megtapasztalhattuk, milyen érzés ilyen magas páratartalom mellett játszani. Keményen dolgoztunk az elmúlt hetekben, fel vagyunk készülve a szokatlan körülményekre. Anglia ellen mindig kemény összecsapásokat vívunk. Két különböző felállást is kipróbáltunk az elmúlt meccseken, sok olyan játékosunk van, akik képesek alkalmazkodni a különböző formációkhoz. A legfontosabb az, hogy csapatként erősek vagyunk, és mindenki egy célért küzd."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik