Vb 2014: Miért mindig rólam kérdezősködnek? - Drogba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.20. 03:15
Didier Drogba, az elefántcsontpartiak klasszisa a második csoportmeccsen is csak csere volt a vb-n, és nem örül annak, hogy mindig ennek okáról faggatják.

„Miért mindig rólam szólnak a kérdések? – fakadt ki Drogba két órával a csütörtöki meccs (Kolumbia, 1–2) lefújása után, amikor megérkezett a vegyes zónába. – Mindig próbálják megszemélyesíteni a problémákat, de végtére is csak egyvalami számít, a csapat."Drogba két órával a csütörtöki meccs (Kolumbia, 1–2) lefújása után, amikor megérkezett a vegyes zónába. – Mindig próbálják megszemélyesíteni a problémákat, de végtére is csak egyvalami számít, a csapat."

Az újságírók nem tágítottak, továbbra is a csereszerepről faggatták (volna) az elefántcsontpartiak egyik leghíresebb játékosát, aki az arcáról le nem hervadó mosollyal folytatta:

„Szóval azt akarják tudni, mit gondolok erről? Nem mindig mondhatom el, hogy mik az érzéseim. Az edző így döntött, én pedig tiszteletben tartom. Amúgy meg bizonyítottuk, hogy álljuk velük a versenyt. Két buta szituációból kaptunk két gólt, de ezeket leszámítva jó meccsünk volt."

Mint emlékezetes, Drogba az első és a második csoportmeccsen is csere volt: az elsőn hátrányos állásnál lépett pályára, és csapata hamarosan fordított, s végül nyert Japán ellen (2–1), míg Kolumbia ellen 0–0-nál állt be, és 2–1-es vereség lett a vége.

Sabri Lamouchi szövetségi kapitánynak is meg kellett szólalnia a témában: „Nincs problémám Didier-vel, mindig a lehetőségek alapján állítom össze az együttest, illetve hogy mit tartok a legjobbnak a csapat számára" – mondta röviden a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik