Vb 2014: Lampard lesz a csk, több változás az angoloknál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 12:21
A labdarúgó-világbajnokságtól már a csoportkörben elbúcsúzó Anglia utolsó mérkőzésén Frank Lampard lesz a csapatkapitány, Steven Gerrard pedig csak kispados lesz Costa Rica ellen.

A 36 éves középpályás már korábban bejelentette, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, válogatott mezben pedig minden bizonnyal kedden lép utoljára pályára. Roy Hodgson szövetségi kapitány Gerrard helyén játszatja Lampardot, és a csapatkapitányi karszalagot is neki adja. A Liverpool középpályása még nem tudja, hogy folytatja-e pályafutását a „háromoroszlánosok” mezében.korábban bejelentette, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, válogatott mezben pedig minden bizonnyal kedden lép utoljára pályára. Roy Hodgson szövetségi kapitány Gerrard helyén játszatja Lampardot, és a csapatkapitányi karszalagot is neki adja. A Liverpool középpályása még nem tudja, hogy folytatja-e pályafutását a „háromoroszlánosok” mezében.

Nem ez lesz az egyetlen változtatás a kezdőcsapatban, minden bizonnyal több fiatal is lehetőséget kap, köztük az Uruguay ellen csereként jól beszálló Ross Barkley és a balhátvéd Luke Shaw is a pályán lesz az elejétől.

Továbbra sem bevethető Alex Oxlade-Chamberlain. Az Arsenal szélsője folyamatosan sérüléssel bajlódik, ezért sokan tartottak attól, hogy fölöslegesen viszi ki őt Brazíliába Hodgson – úgy tűnik, nekik lett igazuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik