Vb 2014: Hodgson szerint Pirlótól kell igazán tartani

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.17. 17:49
Roy Hodgson, az olasszal azonos világbajnoki csoportba sorsolt angol válogatott szövetségi kapitánya szerint Andrea Pirlo az a játékos, akitől a leginkább félnie kell együttesének a brazíliai csoportmeccsen.

Hodgson az olasz Mediaset televíziócsatornának adott interjút, és arról faggatták, mennyire fél Mario Balotellitől, amikor ő felhozta a Juventus középpályását.

„Balotelli? Ismerem, ismerjük őt, mert játszott Angliában. Tiszteljük az ellenfeleinket, de ha mégis ki kell emelni egy személyt, akkor Andrea Pirlót mondom. Az elmúlt tíz évben ő volt az olasz válogatott motorja. Három hónapig dolgoztam vele az Internél, ami megtisztelő, hiszen csodálatos karrierje van" – mondta Hodgson, aki szerint Olaszországban már mindenki biztosra veszi, hogy a két válogatott csoportmeccsét Anglia elveszíti, de óvatosságra inti a dél-európaiakat.

A manausi hőség és pára Hodgson szerint egyik ország csapatának sem jelenthet előnyt. A két csapat (amelynek 2012-es Eb-negyeddöntőjét tizenegyesekkel az olaszok nyerték meg) mellett Uruguay és Costa Rica szerepel a D-csoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik