Vb 2014: Az olaszok nagyon jók voltak - Gerrard

Vágólapra másolva!
2014.06.15. 02:33
Steven Gerrard, az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya elismerte, nagyon jó olasz válogatottól kaptak ki 2–1-re a labdarúgó-világbajnokság szombati játéknapján.

„Az első félidőben sok problémát okoztak a bal oldalunknak, de a szünetben rendeztük a sorainkat, a fordulás után jobbak voltunk ezen a fronton. A második félidőt szinte végig az ő térfelükön töltöttük – mondta az angolok csapatkapitánya, annak ellenére, hogy Balotelli meccsdöntő gólja előtt megint az angol védelem bal oldaláról jött a labda. – A ma történtek nem változtatnak a lényegen, mindenképpen le kell győznünk Uruguayt csütörtökön, a feladat meg is oldható."

Gerrard hozzátette: nem tudták pontosan megítélni, mennyit javult Olaszország az elmúlt két évben, de most testközelből láthatták – éppen eleget.

„Ezzel együtt végig pariban voltunk velük, ezért különösen fájdalmas, hogy üres kézzel hagytuk el a pályát. Nehéz este volt, forróság, nyirkosság, kemény játéktér. De ezek csak kifogások. (Valójában) az olaszok nagyon jók voltak" – mondta a csapatkapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik