Vb 2014: a FIFA-alelnök fiát gyanúsítják a jegybotrányban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 19:48
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) alelnökének fia mindent tagad, állítása szerint nem segített a rendőrség által is keresett jegyüzéreknek.

Mint arról már beszámoltunk,a Rio de Janeiró-i rendőrség azonosított egy hivatalos FIFA-alkalmazottat, aki a jegyüzéreknek segített a vb-belépők illegális értékesítésében. Az angolok szerint az első számú gyanúsított az ügyben a FIFA alelnökének, Julio Grondonának a fia. Mint arról már beszámoltunk,a Rio de Janeiró-i rendőrség azonosított egy hivatalos FIFA-alkalmazottat, aki a jegyüzéreknek segített a vb-belépők illegális értékesítésében. Az angolok szerint az első számú gyanúsított az ügyben a FIFA alelnökének, Julio Grondonának a fia.

„Pontosan tudják, milyen fontos nekem a családom neve, sosem kockáztatnám a jó hírünket egy ilyen üggyel” – mondta az argentin TyC csatornának Humberto Grondona.

A hivatalos közlemény szerint egyes belépőket nyolcszoros áron értékesítettek a bűnözők, Fabio Barucke nyomozó szerint 100 millió dolláros üzletről is szó lehet, miután a jegyüzércsoport már korábbi világbajnokságon is tevékenykedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik